Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata.k.19

najlepsze kosmetyki dla mlodej cery

Polecane posty

nie wiem czy takiej młodej :) mam 19 lat, nie mam specjalnych problemow, ale prosze o jakąs obiektywną i szczerą opinią dotyczącą tego jaki kosmetyki są najlepsze, wiem ze to indywidualna sprawa kazdej z nas, ale napewno są jakies lepsze i gorsze, ja uzywam obecnie NIvea Visage Young, i przyznam ze chyba nie sa najlepsze, wysuszaja mi nadmiernie i zatykają pory.

Gość Mmmmmiiiiiiii
NIvea Visage Young, mam zel do mycia twarzy ale nie lubie go uzywam zwykly krem nawilzajacy z AA i pianke do mycia twarzy Loreal albo zel AA help tez dobry jets a probowalam juz chyba wszystkiego nie mam problemow ze skora ale czesto mam sucha i podrazniana od wody

Gość Mmmmmiiiiiiii
a pod oczy uzywam zwykly krem ziaji albo kupuje w aptece zel FLOS-LEK

Gość Mmmmmiiiiiiii
a no i od czasu do czasu toniki z :Loreal

tez mam ten zel ze swietlikiem flos-lek Chodzi o to ze chcialabym wlasnie uzywac jednej serii podobno tak jest lepeij bo skladniki sie uzupelniają

Gość Mmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a po co Ci z tej samej serii :D bez sensu to wcale nie prawda lepiej poprobowac innych kosmetykow jest taki wybor 🖐️

Gość Mmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaa i jeszcze jest bardzo dobry krem skrzypowity w aptece go mozna kupic

Gość Jakastakasobie
Hej jestem troche starsza, wiec moge Ci cos powiedziec z doswiadczenia (ale nie taka stara - kilka lat wiecej od Ciebie) nie przesadzaj z iloscia kosmetykow --- to moze Ci bardziej zaszkodzic niz pomoc --- wystarczy tak naprawde cos dobrego do mycia, ale lagodnego jesli nie masz problemow z cera --- zwykle mydlo dla dzieci, albo rumiankowe --- ewentualnie zel z nieskomplikowanym skladem przeznaczony do cer delikatnych (serje dla mlodych cer zawieraja czesto silne srodki wysuszajace - bo dzialaja przeciwtradzikowo - wiec moga Cie podraznic i wysuszyc jeszcze bardziej) --- tonik mozesz sobie odpuscic - lepiej uzyc wody termalnej - nawilza, a nie bombarduje cery zbedna chemia --- krem jakis lekki nawilzajacy -- ktos wyzej polecal krem ze skrzypem - skrzypowita -- faktycznie calkiem niezly, --z najnizszej polki cenowej dobry jest tez ziaja maslo kakaowe, nowy lzejszy oliwkowy, --swietne i w miare naturalne a dobrze nawilzajace sa tez kremy z firmy Ava (marchewkowy, ogorkowy), ---dostepny w aptekach i sklepach ze zdrowa zywnoscia --w Roosmanie mozesz kupic krem z serii babydream - ma on calkowicie naturalny sklad i dobrze sie wchlania -- plusem jest to ze mimo dobrego dzialani nie meczys swojej mlodej cery nadmierna iloscia chemi --dobre nawilzacze ma tez firma apteczna Iwostin ---na noc nic lub jesli nadal czujesz suchosc to ten sam krem co na dzien --- chodz w tym wieku jeszcze nie powinas tego robic ---pod oczy zel ze swietlika lub z aloesu