Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga M.

DZIEŃ DZIECKA UTRACONEGO

Polecane posty

Gość melka33
Owszem, czas leczy rany. Ale śmierć jest zjawiskiem nieodwracalnym, nic nie mozemy na to poradzić. Natomiast tragiczne okoliczności smierci dzieci urodzonych przedwczesnie są do zmienienia i po to właśnie jest ten dzień

tu nie chodzi o to że w ten dzien Pamięci o Dzieciach Utraconych jakos specjalnie mysli sie o utraconych Aniołeczkach bo my Mamy Dzieci nienarodzonych i utraconych myslimy o Tych aniołkach w każdej serkundzie naszej codzienności ..wypełniaja nam serca choc nawet nie zdażylismy ich poznac..dzioen ten jest po to aby tez inni wiedzieli że sa takie osoby których dzieciom nie dane było przyjśc na ten świat a odeszły od nich pozostawiając wielka pustkę......❤️

Gość ojojojoj
nie klocmy sie mysle ze te kobiety chca o tym rozmawiac [ * ]

o losie!!!!!!!! czy tu wsztscy musza od razu stawiac sobie kontre!!!!???? chore!!!!!!!!!!! dla wszystkich aniolkow!!!!!!!! agapka___ dla ciebie szczegolne pozdrowienia ❤️ ,,,zycze zewby te ktore odlecialy przyprowadzily kazdy po jednym aniolu 🖐️

Te które tego nie przezyły nigdy tego nie zrozumieją :( Straciłaś mamę, tate, babcie, no nie wiem członka najbliższej rodziny, ale masz ich grób!Masz miejsce gdzie codziennie możesz iść i zapalić świeczkę!Jest też Święto Zmarłych! Ja straciłam swoje dziecko w 11 tygodniu ciąży! nie mam po nim nic! oczywiście oprócz pamięci, która go nigdy nie zapomni!Pozwólcie mi mieć to Święto! Dla niektórych z Was to był tylko płód!Dla mnie to było moje ukochane, wyczekiwane dzieciątko! dla mojego Aniołka i wszystkich Aniołków!

Gość dziwne...
chcialam tylko zaznaczyc ze grob to nie wszystko a wlasciwie to dla mnie nic, jezeli wierzyc z Boga to tam nie ma nic, dusza jest gdzie indziej, no ale naprawde nie chce sie klocic. chcialam tylko jeszcze dodac ze wspolczuje wam naprawde wszystkie Mamy swoich aniolkow, wyobrazam sobie co czujecie. trzymajcie sie

Gość mea29
Ten dzień jest smutny dla wszystkich, którzy nie mieli szans wziąć swojego maleństwa na ręce, przytulić go, powiedzieć mu, jak się je kocha........jest w nim jednak iskierka nadzieji, że tam będzie mu lepiej. Trzymajmy się tej iskierki, niech pozwoli nam spojrzeć w nowy dzień z uśmiechem.