Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak pech to pech

Gdzie ta gumka?

Polecane posty

Gość jak pech to pech

Na poczatet prosze o zachowanie - przynajmniej - względnej powagi, bo mnie nie jest do smiechu. Kochalam sie wczoraj ze swoim facetem, zabezpieczalismy sie gumka i w pewnym momencie zorientowalismy sie, ze...jej nie ma. Zaczely sie poszukiwania i nic. Zaraz bede robic druga ture - nie wiem, moze zawieruszyla sie gdzies w lozku, a...jesli nie? czy to mozliwe, zeby zostala we mnie? czy to mozliwe, zebym tego nie czula? jesli tak, to co teraz? byl ktos w podobnej sytuacji? Pierwszy raz spotkalo mnie cos takiego, ale ja to zawsze mam takiego "farta" :O doradzcie, pomozcie

Gość zamilkły ulice...
sprawdź u siebie po prostu... tak jakbyś wkłądałą tampona, wsun dwa palce i spróbuj wyczuc gumke, ja myślę, że ona może być w Tobie.

Gość jak pech to pech
sprawdzalam w ten sposob - nie ma :O i nie wiem - dobrze to, czy zle :(

Gość polna stokrota
skoro nie ma to nie ma :P jesli by byla to w pochwie bo dalej by sie nie przedostala :P ale dla pewnosci pogmeraj tam jeszcze patyczkiem do uszy :D

Gość jak pech to pech
ale historia! sklonilas mnie do...bardziej....doglebnych poszukiwan i znalazla sie :D wielkie dzieki za inspiracje 🌼 takie rzeczy to tylko mnie sie moga przytrafiac :O taki juz moj urok temat uwazam za niebyly pozdrawiam

Gość polna stokrota
ale ja czy ulice ? :P

Gość jak pech to pech
p.s. patyczek nie byl potrzebny wlasne konczyny wystarczyly ;)

Gość polna stokrota
ah czyli nie ja 😭

Gość jak pech to pech
hehe ulice mnie zainspirowaly, ale jestem wdzieczna za wszelkie zainteresowanie :D ale historia! a zawsze powtarzalam, ze nie cierpie gumek, no i mam :P

Coś chyba za duże te prezerwatywy kupujecie. Twój facet powinien się skofrontować z prawdziwym rozmiarem, który posiada. Skoro prezerwatywa jest taka luźna, może nie spełniać swojej funkcji, pomyśl o tym.

Gość polna stokrota
kurde ja bym sobie 2 palcow nie wepchnela :O:P

Gość jak pech to pech
szczerze, to ja sie na tym cholerstwie nie znam, bo tego nie lubie z rozmiarem nigdy nie bylo problemow, tzn nigdy wczesniej sie nie zsunela polna ---> wiesz, podejrzewam, ze w stresie wepchnelabys tam wszystko :P ;)

Gość polna stokrota
:D ;)

Gość gumka to jeszcze nic
ja kiedys musialam z siebie wyciagac taka dosc sporo nakladke z kolcami:) facet zalazyl gume na czubku ktorej byla ta wlasnie nakladnka (w celu zwiekszenia doznan ;) ) no i jakims cudzem nakladka sie odczepila i zostala gleeeeboko we mnie ale sie nagimnastykowalam zeby ja wyjac polna stokrotka-> skoro nie miescisz 2 palcow to jakiej wielkosci penisa ma twoj facet?? :O

Gość polna stokrota
:D ma normalnej wielkosci penisa o to sie nie martw :D

Gość jak pech to pech
hehe to widze, ze jeszcze wiele przede mna - gumka to dopiero preludium :D