Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelelelelele

Jak podoba się Wam ta kurtka?

Polecane posty

Gość Getcia
świetna jest ! mi sie bardzo podoba sama taka chce!!!!!! tylko nie za taka cene!

Gość wściekła macica
sliczna ale droga!!!

Gość ogórek konserwowy
zima ciepła czy nie , nie będzie to na pewno 20 stopni w plusie; jakby nawet nie spadło poniżej +5 - to już i tak na tyle zimno , żeby nerki jednak przykryć; już we wrześniu czasem niemiło zawieje i już się nie powinno latać z gołymi plecami - w tej kurtce pochylisz sie albo wyciagniesz ręce do góry i całe plecy na wierzchu

Gość do ogórka
ale małolaty tym się nie przejmują! jak moda to moda! krótka kurtana, gołe nery i brzuch i mini, która ledwo tyłek zakrywa. To jest strój na zimę! Zresztą w lutym , jak byly te straszne mrozy nie raz widziałam tak ubraną małolatę :o Rajstopki, mini i krótka kurtka. Oczywiście bez czapki, bo noszenie czapki jest obciachowe :o Trzęsłam się na sam widok z zimna :) Ich sprawa ale za parę lat zapłaczą- nerki, przydatki itp

Gość zdechla fladra
to takie gadanie, bo cale zycie ubieralam rajstopy , czapki, szaliki i podkoszulki, a ciagle lapie zapalenie przydatkow.. :(

Gość shfAVH
w usa mozna kupic na wyprzedazy kurtke a&f za 100$ a naet taniej- moj chlopak kupil niedano podobna, tylko dluga meska za 100$ -oryginalna cena byla 250$ ale to jak jest sie na miejscu ................:) :) :)

kurteczka fajna. tylko pamietaj ze a&F ma mniejsza rozmiarowke, s jest dla naprawde szczuplutkich , filigranowych dziewczyn ja mam w biuscie 70B i nosze m ;-)pozdrawiam

Gość do zdechłej
masz chore przydatki, bo zaniedbałaś jajniki!