Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyłozgięcie macicy

tyłozgięcie macicy a zajście w ciążę

Polecane posty

Gość tyłozgięcie macicy

A może wy mamy macie jakieś doświadczenia z pozycjami przy tyłozgięciu ??? Cześć wszystkim - powoli mam dosyć - zawsze wiedziałam że mam tyłozgięcie macicy, ale piewrwszego synka (6lat) urodziłam i nosiłam bez problemu. teraz chcę drugie dziecko a tu nic. W ubiegłym roku poroniłam. Staramy się już prawie 1,5 roku bez zabezpieczeń i wogóle na maxa i NIC. MOŻE SĄ JAKIEŚ SPECJALNE POZYCJE CZY CO Czy któraś z Was ZNA JAKIEŚ POZYCJE PRZY TYŁOZGIĘCIU MACICY. Spytałam lekaża a on na to trzeba poczytać - debil

Gość anita27
no faktycznie debil. ja rowniez mam tylozgiecie macicy.i musze ci powiezdziec ze ja mialam odwrotnie w stosunku do ciebie.a to z tego wzgledu ze ja z mezem o pierwsze dziecko staralismy sie ponad rok ,no i w koncu sie udalo oczywiscie przy pozycji -ja lezalam na lozku a on klekal przed lozkiem.musle ze rozumiesz. a znowu z ta ciaza udalao nam sie juz za drudim razem a pozycje tradycyjne bez zadnych "fikolkow"i kombinowan.mysle ze to nie ma roznicy jaka pozycja. probujcie dalej i nie mysl tak o tym to sie uda. pozdrawiam

Ja też mam tyłozgięcie macicy i to dośc duże. Mój lekarz doradził mi wszelkie pozycje od tyłu a szczególnie tzw.\"na pieska\" po czym dodał jeszcze żeby po wytrysku pozostac chwilkę jeszcze w tej pozycji aby nasienie miało jeszcze więcej czasu na dostanie się tam gdzie trzeba :) Zastosowałam się do rad lekarza i ... obecnie kończę 5 miesiąc ciąży :)

Gość Ada22
Czesc wszystkim ja oprocz tylozgiecia mam tzw PCOS czyli zespol policystycznych jajnikow,niedawno przeszlam operacje a staram sie o dziecko juz 2,5 roku.Moja lekarka juz dawno powiedziala mi ze przy tylozgieciu po wytrysku musze przez jakis czas lezec na brzuchu,sprobujcie w ten sposob moize akurat sie uda.Zycze powodzenia sobie tez bo powoli dostaje obłędu :)