Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamaica17

oklamalam lekarza

Polecane posty

Gość jamaica17

bylam ostatnio u lekarza na usg bo od roku non stop bolą mnie nerki.Lekarz nic nie znalazł i zaczął szukać innego powodu - bakteryjnego i zapytał mnie czy uprawiałam już sex bo w takim wypadku trzeba leczyć 2 osoby.Ponieważ za drzwiami stala mama a nie chcialam zeby słyszała szybko przekalkulowałam w glowie ze my zawsze przeciez z gumką i powiedzialam ze nie. Bardzo źle zrobilam??

no zle :) Bo jak twoj partner jest tez chory to bedziecie sie nawzajem zarażać...i musicie sie obydwoje leczyć...

E, jak z gumka, to nie ma niebezpieczeństwa, że partner sie zaraził, wiec w sumie kłamstwo niewinne...

Gość krolik z papieru
tak. lekarz nie spytal czy uzywalas prezerwatywy tylko czy sie kochalas. jakby prezerwatywa wedlug niego byla bezpieczna podczas wspolzycia z twoim schorzeniem, spytalby czy kochajac sie stosowalas zabezpieczenie. umow sie na wizyte i powiedz jaka masz sytuacje w rodzinie i ze mama zareagowalaby tak a nie inaczej.

Gość alaka
lekarz przeciez nie powie twojej mamie ze uprawialas juz seks!! nie jestes dzieckiem,zeby sie lekarz zaniepokoil ze tak wczesnie zaczelas wspolzycie, seks to cos normlanego wsrod ludzi i nie masz co ukrywac sie przed mama!!!! a lekarzowi trzeba mowic zawsze prawde!!!on jest po to zeby ci pomogl i cie wyleczyl,wiec jak chcesz zeby zrobil to dobrze jak go klamiesz?? no a ginekolog cie badal??to powinien zauwazyc ze nie jestes juz dziewica

Gość nikisialka
wedlug mnie wielki blad ,bo gumka to zadna ochrona przed jakim kolwiek zakarzeniem bakteria czy czyms podobnym, tego typu choroba mozna sie zarazic nie tylko poprzez bezposredni dotyk tych miejsc a takze ich okolic najlepszy przyklad grzybicy dajmy na to ze jadna kobieta chora na grzybice siada na sedesie nastepnie wychodzi wchodzi druga kobieta siada na tym samym sedesie i jest zarazona -czasami naprawde niewiele potrzeba-wlasnie w podobny sposob zarazilam sie ja ,a to naprawde nieprzyjemna choroba ..Ale w lkazdym razie nie ma co lekcewazyc nawet najmniejsze bule i schorzenia bo po czasie moze to byc bardzo uciazliwe..Tak wiec nie polecam takich klamst na przyszlosc bo ciagnie sie za tym szereg komplikacji..I jaknajszybciej do lekarza pozdrawiam i zycze powodzonka:)

Gość nikisialka
a i jeszcze dodam ze zgodze sie z wypowiedzia pani powyze :tak czy inacze4j twoja mam sie o tym dowie ,a Twoja karta jest zamknieta dla wszystkich poza Toba i lekarzem,zgadzam sie z tym stwierdzeniem ze seks jest dla ludzi i w tej chwili nie stanowi to zadnej strefy tabu ,nawet jesli Twoj wiek wedlug Ciebie jest zbyt mlody to nie ma sie czego wstydzic bo Twoja mam w odpowiednim czasie sama sie domysli ...

Gość to się nazywa
nieodpowiedzialność