z.u.z.i.k 0 Napisano Październik 15, 2006 Dziewczyny współżyję już z moim chłopakiem ponad pół roku. Za pierwszym razem prawie wcale mnie nie bolało, ale teraz po każdym stosunku czuje ból i pieczenie a o następnym stosunku nawet w następnym dniu nie ma mowy!!! Nie mam pojęcia co może być tego przyczyną, a do lekarza pójdę jakoś za dwa tygodnie. Dwa miesiące temu zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne-czy to może być przyczyną tych bóli? proszę o poważne odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takjest Napisano Październik 15, 2006 pewnie masz nadzerke albo zbyt sucho przy stosunku co powduje obtarcia i bol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tosia1234 Napisano Październik 15, 2006 takze mysle ze to moze byc brak odpowiedniego nawilzenia, to obtarcia i stad pieczenie, czasami przy siusiani moze zaszczypac. tabletkki wysuszaja, uzywaj lubrykantów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beybeee Napisano Październik 15, 2006 tak jest ma racje.. mialam tak samo i to byla nadżerka.. potem znowu bylo i to byly obtarcia i teraz zdecydowaie stawiam na dłuzsze pieszczoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beybeee Napisano Październik 16, 2006 no to jest taka ranka w szyjce macicy.. ja mozna wyleczyc np jak jest mala globulkami ktore przepisze Lekarz albo zamrażanie bo wypalanie nie zaleca sie mlodym dziewczynom ktore ne rodily.. nie leczona nadżerka np iles tam lat prowadzi do raka szyjki macicy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meheret Napisano Październik 16, 2006 nie prawda że nie leczona nadżerka prowadzi do raka szyjki macicy. Wzmaga podatność na infekcje, no i faktycznie trzeba robić cytologię raz w roku i obserwować bo może ale nie musi być poczatkiem nowotworu. Mi lekarka powiedziała ze na swiecie odchodzi sie od usówania nadżerek jeśli nie sprawiaja kłopotu. Moja nie sprawia wiec na razie sie wstrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jak Wy Napisano Październik 16, 2006 no musi byc od tego ze sucho chyba ze mozesz byc uczulona na jakies prezerwatywy bo tez jest taka mozliwosc ja tez mialam tak ale to porostu za sucho bylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Assicks Napisano Styczeń 1, 2013 Jejku wczoraj był mój pierwszy raz, tak bolało że miałam się poddać ale wytrzymałam dla mojego misia... dzisiaj tak boli mnie pochwa aż ciężko mi chodzic do tego co jakiś czas pojawia się krew i boli brzuch:( to normalne? macie jakieś sposoby żeby troszkę mniej bolało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2014 częściej uprawiaj ten sport ,a pizza się przystosuje.Ma za mało tarcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika2525 Napisano Marzec 13, 2014 Mnie bolało wejście do pochwy przez kilka dni a później pojawiło się pieczenie i białe, serowate upławy. Ginekolog stwierdził grzybicę, przepisała odpowiednie globulki i zalecił abym do codziennej higieny włączyła provag żel, który nie tylko pomaga w utrzymaniu właściwego pH pochwy ale również hamuje rozwój grzybów i bakterii. Sprawdza się on również po basenie, siłowni, po goleniu, w podróży, przed stosunkiem itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2014 Ja od pół roku uprawiam seks z moim chłopakiem. Na początku nic nie bolało, ale teraz, gdy nasze stosunki są częstsze i bardziej "ostre" nie mogę wytrzymać z bólu - podczas samego stosunku nic się nie dzieje, ale dzień czy dwa dni po - nie jestem w stanie wytrzymać. Ograniczenie intensywności czy częstości seksu byłoby kiepskim rozwiązaniem zarówno dla mojego chłopaka, jak i dla mnie. Czy jest może jakiś preparat lub lek, który by w tym pomógł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2014 Cipka nie przygotowana do takiego ********.Kup wibrator wtedy ją przygotujesz stopniowo.Chłopak posuwa do wytrysku stąd ból Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2014 może być tak, że WASZ FACET MA INFEKCJĘ "złapaną" od poprzedniej partnerki lub na basenie. Przez co wasze "wyleczone" grzybice/drożdżaki po każdym stosunku będą się ponownie pojawiać bo będziecie ponownie zarażone od WŁASNEGO FACETA. W przypadku pieczenia pierwsze co się robi to się bada OBOJE partnerów, bo u facetów infekcje często nie maja ŻADNYCH objawów. Jesli natomiast wyjdzie, że oboje jesteście zdrowi to możliwymi problemami jest suchość pochwy (wtedy czuje się pieczenie) lub ZBYT SLABE MIĘSNIE (wtedy czuje się ból w podbrzuszu) i trzeba albo odstawić tabletki/globulki/prezerwatywy/lubrykanty na bazie wody (każdy z tych 4 czynników może powodować podrażnienia lub reakcje alergiczne) lub zapisać się na jogę/pilates i ćwiczyć mięśnie głębokie podbrzusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2014 Na suchość pochwy polecam globulki hydrovag. Globulki te zawierają kwas hialuronowy, kwas mlekowy oraz glikogen, więc zarówno nawilżają, regenerują mikrouszkodzenia jak i chronią przed infekcjami intymnymi. Mi poleciła go przyjaciółka i jak dla mnie te globulki są rewelacyjne. Natychmiastowo nawilżają, nie wypływają i nie brudzą bielizny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RyziaN Napisano Lipiec 8, 2014 Pierwsza rzecz to stosujcie dłuższą grę wstępną, żebyś była bardziej rozluźniona i naturalnie nawilżona. Po drugie zacznij używać żel lacibios femina, który dodatkowo bardzo dobrze nawilża, łagodzi podrażnienia i pieczenie. Jest hypoalergiczny, bez SLS, SLES, parabenów, więc Cię nie uczuli i dodatkowo nie podrażni. A stosując go codziennie będziesz również miała ochronę przed infekcjami bakteryjnymi i grzybiczymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość444 Napisano Czerwiec 6, 2015 Mam pytanie od miesiąca nie mam okresu I strasznie bola mnie sutki zrobiłam to z chłopakiem bez gumki ale nie doszło do wytrysku Ale jakiś tydzień temu po stosunku strasznie zaczęła mnie piec i bolec pochwa. Spotkalyscie się z czymś takim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość444 Napisano Czerwiec 6, 2015 Do tego jeszcze mam spuchniete wargi sromowe i strasznie piecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2015 PO tygodniu ból.Może cię za mocno walił bez gry wstępnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Migea Napisano Czerwiec 9, 2015 U mnie tabletki spowodowały suchość pochwy, a co za tym idzie otarcia po zbliżeniu. I nawet jesli odczuwasz, że nawilżenie jest to może byc go za mało. Mnie pomogła kuracja Hydrovagiem, można kupic samemu w aptece. Nie tylko przywraca intymne nawilżenie ale tez przyspiesza gojenie ran, więc załatwie sprawe otarc po seksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlotaroza1988 Napisano Wrzesień 10, 2015 moim zdaniem facet niepowinnie patrzec na kobiety by chodzily do ginekologa. to oni przekazuja nam najwiecj chorob weneryznych,chlamydie itp itd. facet niech oda posiew nasieniabo moze byc cos nie tak. Lub mozesz tak miec ze bedziesz chodzic na odczulanie przez jego sperme bo niezajdziesz,dostaniesz sterydy,hormony i mozna wtedy przytyc nawet 20 kg. Tja,zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2016 moczyć pochwy po stosunku w kwasie mrówkowym i wrzatku, wszystkie zakażenia ustapią ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2016 Która chce ze mną współźyć ? Mam 12 centymetrowego grzyba i ściągnięta skórę z kapelusza ktora chętna podam namiary jestem chętny i gotowy na spułkowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Kamila Napisano Październik 22, 2016 Może przeczytaj ten artykuł to jest dużo przydatnych dla ciebie informacji. http://e-anetabloguje.blog.pl/2016/10/21/ziolowe-wkladki-higieniczne-jako-alternatywa-w-niwelowaniu-dolegliwosci-intymnych-u-kobiet/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach