Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona 0

Koniec podpasek - czas na tampony.

Polecane posty

Gość Niedoświadczona 0

Cholera...dostalam okres...Co godzine toaleta i znowu te paskudne podpaski i ciagle pomywanie. No szlak moze trafic. No to wzielam ten malutki tampon i................. no i Kurwaaaaaaaa za cholere tego nie wloze. No nie wiem..po prostu wlaczylo mi sie jakies czerwone swiatelko i normalnie nie moglam sobie tego malego cudenka wlozyc. Jestem dziewicą moze dlatego. Mam dosc podpasek moze ktoras mi cos podpowie jak ulatwic sobie pierwszą "instalacje" tamponu..w koncu wiekszosc teraz uzywa tamponow. Normalnie chyba jestem jakas dziwna.. hehe

Gość jelesais
kup sobie tampony z aplikatorem. One sa wlasnie po to , by ulatwic wlozenie tamponu. Naprawde dziala. A nawiasem mowiac, tampony wcale nie sa takie higieniczne,zreszta zapytaj lekarza.Ja wole podpaski. zresta pod czas miesiaczki, treba dbac intensywniej o higiene.

Gość jagoo
podpaski??to przeciez wynalazek przedpotopowy...oczywiscie ze tampony!!!!musisz sie maksymalnie rozluznic to nic zlego...zobaczysz jak juz pierwszy raz go wlozysz to bedziesz sie sama smiac ze tak sie balas...mozesz sprobowac tamponow z aplikatorem, chociaz ja za pierwszym razem tez probowalam z aplikatorem i powiem szczerze ze wole te bez...pozdrawiam

Gość No i zaraz zacznie sie watek
typu tampony zle,podpaski- dobre i na odwrot.

Gość Niedoświadczona 0
Tamponyz aplikatorem są z O.B. ?? Wiem, ze nie sa one takie idealne i ze powoduja rozne nadzerki tip, no ale chce jednak sprobowac. Poczuc na chwile "WOLNOSC" od tych latajacyh paskudztw :P:P:P heh

Gość dziewczyno
kieruj go w rózne strony aż sie wsunie musisz wyczuć ... ja to robie na stojąco próbuj

Gość Hejka hejka hejka
też miałam problem z pierwszym włożeniem tamponu. Ale rozluźniłam się, jedną ręką rozszerzyłam wargi sromowe, a drugą powoli wpychałam tampon do środka. Jak bolało- starałam się zmienić kierunek. Teraz jest dobrze, chociaż przyznam, że zanim nauczyłam się wkładać tampon, zurzyłam całe opakowanie, niestety w błoto... trochę praktyki i będzie dobrze. (jestem dziewicą)

Gość aleMigdały
pamiętaj, że nie powinno się nosić tylko tamponów! tampony na zmianę z podpaską! wierz mi tak jest bezpieczniej i zdrowiej :)

Gość Dziwnytenswiat
stawiam na dzien tampony na noc - podpaski . Bedzie ok ???

Gość Hejka hejka hejka
ja używam tamponów tylko, gdy muszę gdzieś wyjść...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja używam tylko tamponów od siedmiu lat i nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych przez to,