Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_kasiula_

OKRES

Polecane posty

mam problem bo spóźnia mi sie okres bez powodu, w ciazy na pewno nie jestem. zawsze mam regularne 32 dniowe cykle a teraz spoznia mi sie okres o 12 dni. denerwuje mnie to bo po okresie mialam miec zabieg i musialam odwolyswac termin itp;/ dodam jeszcze ze mam 18lat i zawsze przed okresem mam takie 2 dni co strasznie bolą mnie plecy i nogi i teraz te dni mialam normalnie a okresu nie dostalam. czego?:(

Gość uświadamiam
12 DNI TO DUŻO. nAPEWNO NIE CIĄŻA? Może stres?

Gość artzin
jak masz problemy z okresem to moze warto zrobic badanie krwi na tarczyce, czesto przy chorobach tarczycy i jej zaburzeniach wystepuja probelmy z okresem u dziewczyn. (zwlaszcza jesli sie nie pojawia lub jest ale spoznony).jak masz pytania na ten temat to pisz.

Gość artzin
jak masz problemy z okresem to moze warto zrobic badanie krwi na tarczyce, czesto przy chorobach tarczycy i jej zaburzeniach wystepuja probelmy z okresem u dziewczyn. (zwlaszcza jesli sie nie pojawia lub jest ale spoznony).jak masz pytania na ten temat to pisz.

Gość wildstar
nie ma co medrkowac najlepij idz do lekarza wsyztsko sie wyjasni takich rzeczy nie wolno ignorowac

Gość TO ZAPEWNE
stres zabiegiem spowodował przesunięcie okresu - normalka