Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badu

dzisiaj na mszy stałam obok dziewczyny,która

Polecane posty

Gość badu

ostentacyjnie żuła gume ręce opadają :O

Gość badu
też się przyznam,zdarzy się zamyślić o czymś i kazanie (nudne)śmignie,ale ludzie co ta laska wyprawiała.... żuła gamu bez najmniejszej ! krępacji,nawet idąć do komuni cały czas oglądała swoje paznokcie jak przyszła z komunii to od razu coś komentowała z kumpelą(mnie uczono ,ze trzeba przyklęknąć i pomodlić się) i po co w ogóle iść do kościoła a aa,w ciuchach się pokazać

Tak te komórki to już przesada sami wielcy biznesmeni i biznesmenki :P Z tą gumą u ciebie to jeszcze nic, ja raz byłem całkiem przypadkiem na ślubie gdzie pan młody prze calą mszę żuł co dokłądnie zarejestrował pan z kamerą :) Pewnie na koniec oddał tą gumę swej małżonce :O Abo dziecko lata po kościele w te i w tamte, a za nim szczęśliwa mamusia :O

Gość i to są katoliczki
po co chodzicie do kościoła ? chyba tylko po to żeby przyglądać się innym, a później o nich plotkować. zajmijcie się sobą moherowe berety! :P

Gość badu
cyt'' po co chodzicie do kościoła ? chyba tylko po to żeby przyglądać się innym, a później o nich plotkować. zajmijcie się sobą moherowe berety!'' czekalam na taki durny głos :O ciekawe jak ktoś by ci gadał obok na filmie ,ktory ogladasz,czy byś się umiał/a skupić,ciekawe?

zgadzam się :P mohery i plotkary... nie ma nic gorszego.... a kto powiedział, że nie wolno żuć gumy? ludzie są uczucleni pod tym względem... a potem jakaś stara babcia kicha i kaszle na innych - prosto w głowę to też powinni zabronić

Gość badu
tacy gówniarze mądrzy jesteście?? to idźcie z gumą w gębie na egzamin!!! zaraz was profesor wyj.... trzeba po prostu wiedzieć co wypada a co nie tylko tyle aż tyle

Gość nudne kazania
??? Zapraszam do sw.Anny na 15.00 (Warszawa) - gwarantuje,ze nie bedzie nudno!!!

Gość fjkjldgfkjlgkjldg
uczulonym to mozna byc na jakims punkcie a nie pod jakims wzgledem :O

Gość badu
to jest fakt im wieksze miasto tym większe chamstwo da księdzu złotóweczkę i myśli,ze pan i łaskę zrobił,ze przylazł

Gość wszystkie psy sa kochane
ja tez zuje gume w kosciele ale nie na chama tylko ja trzymam w ustach

Gość do badu
jesteś hipokrytką :p przyjrzyj się sobie jak zachowujesz się na pogrzebach. założę się, że nie idziesz za konduktem w milczeniu :P

ale najbardziej mnie wpieniaja biegajace dzieci po kosciele i rozmodlone mamusie ktore nie zwracaja na to uwagi

Jak ci nic nie przeszkadza to pewnie w domu masz syf tki że... puszki po piwie pod nogami, ściany wymazane sprayami, itp., itd. A i uważaj jak chodzisz, bo ci słoma z butów wystaje :P

moja znajmoma opowiadala mi ze byla na mszy , na ktorej dziewczyna sluchala discmana i ksiadz ja wywalil z kosciola

:O:O:O:O

Gość papierow
nożyczki- ciesz sie że masz słuch dobry

Gość szok smok
bylam dzis w kosciele...pomodlic sie..jednak moj wzrok skupial sie na mlodej pannie (ok.15 lat) w szpilkach...biodrowkach...czerwonych stringach tak bylo widac stringi i napewno to byly stringi bo paseczki bylo widac ..(dodam ze wszystkie trzy...patrzac od strony plecow)....cos przypominajcego kurteczke koloru rozowego....stala prawie przy samym oltarzu....szok....gdzie sa dorosli?????

zgadzam się,że dzieci przeszkadzają na mszy.U mnie w mieście jest to świetnie rozwiązane.Jest specjalna msza dla rodziców i małych dzieci.Kazanie jest krótkie i ksiądz(młody i ma podejście) prosi potem wszystkie dzieci do siebie.Rozmawia z nimi na temat kazania. Bardzo dużo dzieci jest na tych mszach i lubią przychodzić.Ksiądz organizuje tez różne konkursy. W każdej parafi powinny być takie msze.

Gość jdkjfk
zgadzam sie z autorem topicu.

No ja pierdziele, czy Wy naprawde chodzicie do kosciola przygladac sie innym? Zamiast byc pozytywnie nastawionym do swiata chociazby podczas tej mszy, to gapicie sie kto zuje gume i kto ma jakie stringi. A te komentarze teraz do osob majacych przeciwne zdanie niz wy (\"gowniarze\" itp) swiadcza o braterskim niedzielnym nastroju w waszych sercach...

Gość Do amanta
Pracowałam kiedyś z takim uczniem reprezentujacym ten sam poziom kultury osobistej co ty. Tyle,że on miał kuratora i był upośledzony umysłowo

Gość gość
wlasnie to przeżyłam. poszłam zeby towarzyszyc osobie starszej, był znami bratanek..17 letni. oboje mielismy gume, nie mlaskalismy, normalnie w ciszy wysłuchalismy tych bzdur. już na drugi dzień plotki w sklepie...jakie to niestosowne zachowanie. nie ma sprawy, wiėcej tam nie pójdziemy. a moherowe berety niech se tam siedzą, bo my też ich sie brzydzimy, zwłaszcza jak zasmradzają, kaszlą i kichają.

Gość gość
gość dziś X Niedy****ie mózgowe level EXPERT Nie wstyd ci być takim bezużytecznym govvnem?