Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba0

najbardziej pociągające perfumy

Polecane posty

Gość kasialux
do 50 zł - to kupisz z avonu albo oriflame lub podróbe nie ma perfum za 50 zł najwyzej woda perfumowana - a to nie to samo samam z doswiadczenia wiem ze lepiej zainwetowac w perfumy raz sie pryskasz a czuc caly dzien

Gość opium rulezzzzzz
boskie sa

Gość kasialux
mam opium - bordowe - moge komus oddac 100 ml - jak dla mnie smierdzace jak dla starej baby

No slyszalam ze opium ladnie pachnie ale ile kosztuje tez :-/A co do drogich perfumow to wiem to wiadomo ze maja inny zapaszek no i dluzej je czuc ale tez skad wziac te 200 zl.szkoda troche tyle kasy dac,zwlaszcza gdy sie jej nie ma to jest dopiero problem

Gość Blancia**
Escada Pacific Paradise jak dla mnie super...:):) Takie słodziutkie:D:D 30ml --->180 zł:)

Gość zelki
amor amor jest cudowny! i kumplom sie b.podoba, z reszta kolezanka tez wszystkie pytają co to za cudo :)

Gość iidfhgyg
upppppppp

Gość LACOSTE pour famme
! jak powącha to mu stanie!!

Gość hhihihihihyiydesdtx
sa dwa meskie zapachy ktore działaja na mnie u facetów jeden z nich to bardzo stary zapach Dior Farenhite (własnie kupiłam mężowi, sa zreszta w promocji ostatnio - 25 euro za 30ml, w Polsce widziałam za 90 zł) a drugi niestety nie wiem jak sie nazywa... ale zawsze bezbłednie go wyczuje. Chyba zabiore meza na mararton po sklepach i bede tak długo szukac az znajde... Sama uzywam Euphorii CK, podoba mi sie tez Chance Chanel i DKNY te białe podłuzne nazwy nie znam. Co do zapachów z nizszych półek to bardzo działały gabriela sabatini magnetic a oni je durnie wycofali... Szkoda gadac

Gość abcd1
Pytasz sie kobiet, ktore perfumy sa najbardziej pociagajace dla mezyczyzn?? To chyba mezczyzni powinni sie wypowiedziec. Zauwazylam, ze faceci zachwycaja sie zupelnie innymi zapachami niz my...

WOMEN z Herbalife. dopasowują sie do naturalnego PH skóry kobiety, na każdej pachną inaczej, a faceci lecą jak muchy, bo uwydatniają feromony :) cena tylko 165 zł. bardzo wydajne, ja mam swoje od sierpnia, i jeszcze większe pół butelki mi zostało, a uzywam codziennie :) pozdrawiam ps. moge załatwić ;)

Gość zosia_samosiaaaa
zalatw mi jak bedzie promocja :P

promocje niestety nie bywają, ale koszta prezesyłki zwykle pokrywam ;) a pozatym dobre perfumy kosztuja zwykle powyżej 200 zł, wiem, bo mam jeszcze hugo bossa \"deep red\" którego używam czasami zamiennie. jak chcesz, to odezwij sie na maila, albo na gg: 2110989 pozdrawiam

Gość RA-V
Giorgio Armani - Aqua di Gio

Moje absolutne hity: Armani - Code (kwiat pomarańczy, imbir, miodowe drewno sandałowe...) Lancome - Miracle Forever (anyż, czarna porzeczka, kwiat migdałowca, wanilia, ambra, paczula...) D&G - La Roue dela Fortune (pieprz, tuberoza, jaśmin, wanilia, irys, ananas...)

Ja wytfażam wspaniałe perfumy, zadziwiajom one wienkszość kobiet, taki mam dar do trafiania w dziewicze serca. Lecz prawda, cusz, SMUTNA prawda jest taka, isz Was, kobiety plepsu, nie stać na me wyroby. Pozdrawiam, Miszcz Suspęsu.

Dolce & Gabbana ---->LA ROUE DE LA FORTUNE sa u mnie na pierwszym miejscu.Bardzo oryginalne. Lacoste woman.Swietnie pachna ale odrobine sa ulotne. najgorsze jakie kupilam ostatnimi czasy to perfumy PRADA L'EAU AMBREE.A czytalam,ze sa takie super:/ Jakos babciowato pachna jak dla mnie. a najbardziej oklepane moim zdaniem sa "szanelki" :P

jesli nie stac cie na oryginalne perfumy zawsze mozesz znalezc podrobke czegos:) nie polecam podrobki lacosty.Najlepsza podrobka jaka mialam to Hugo Boss(ten czerwony).Tylko,ze to ma wtedy inna nazwe.Nie pamietam jaka,bo ostatnio kupowalam jakies piec lat temu.

Gość ja ostanio
skusiłam się na chiffon z oriflame, całkiem całkiem,trochę mocny jest

Gość duopa
pur blanca z avonu długo pachnie wbrew pozorom ze jest tania :) polecam

Gość Aneckaaaaaaa
deep red -hugo boss - moje ulubione acchhhhh każdy kolega mówi, że są boskie nie wspomne o mężu :) DKNY be delicious i red delicious EuphoriaCK Hugo boss woman iii perfumy Diesla ale nie pamietam nazwy i takie jedne których nazwę zapomniałam, miałam je raz bo sa starsznie drogie jak sobie przypomnę to napiszę :) dla mężczyzny carolina herrera men 212

Gość land27
perfumy eva klasyczne - jeden z najtrwalszych zapachów jakie znam.

Gość szarosci i czern
obciachem jest kupowanie podrobek.

Gość jesli cie nie stac
jesli nie stac cie na oryginalne perfumy zawsze mozesz znalezc podrobke czegos jesli cie nie stac na oryginalne to wcale nie uzywaj. kup sobie dezodorant.