Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17latka

prosze o odpowiedź!!!

Polecane posty

Gość 17latka

chodze do 2kl liceum. jestem prawie w 8tyg ciąży. nie chce rzucać szkoły. chce ją normalnie skończyć tylko nie wiem jak jest z wfem:/:/ była u jednego lekarza i powiedział że mi nie da bo cwiczenia są wskazane. co mam zrobić??? dalej starać się o to zwolnieni??? nie chciała bym żebym na tej lekcji coś mi się stało bo przecież to wf mozna tam dostać piłką ktoś może na mnie wpaść a wtedy bym sobie tego nigdy nie darowała. chce urodzić to dziecko bo to mój najwiekszy skarb na zieni:):)

Moze zmien lekarza.Dziwne to co Ci powiedzial.Owszem cwiczenia sa wskazane ale nie na szkolnym WFie w grupie gdzie kto wie co moze sie stac jak sama slusznie zauwazylas. A Ci lekarze to tez czasem maja podejscie niech mnie....

Gość super gratulacje
ale sobie zycie zjeb****

Moja koleżanka na pierwszym roku studiów właśnie po wf poroniła. Stało się to po tym, jak wspinałyśmy się po drabinkach.

oczywiście, że zmien lekarza! powinnas dostać zwolnienie z wf!!!!sama zauważyłaś, że to nie najlepsze ćwiczenia dla dziewczyn w ciąży!

Gość 17latka
wcale nie uważam że sobie zjebałam życie jak ktoś tak uważa to niech tu nie wchodzi i tego nie komentuje. teściowa się cieszy moja mama też to le[piej [przeżywa. mam zamiar się wziąć ślub w grudniu. teściowa codziennie do mnie zdwoni pyta się jak się czuje. jestem szczęśliwa że zostane młodą mama:):)

Gość ankakatanka
mialam kolezanke w liceum, zaszla w ciaze w 3 klasie, od gina nie miala zwolnienia rzadnego, poszla do faceta od wf-u i on zrozumial, poprostu nie cwiczyla w 12 tygodniu poszla do gina i wtedy dostala zwlonienie Tobie radze zmienic gina, bo ten jest jakis zacofany...

Gość 17latka
chyba pójde prywatnie. zapłace i będę miała problem z głowy bo nie chce żeby mojemu dziecku coś się stało. we wtorek ide jeszcze raz do gina może mi da. powiem jak jest i zobaczymy

Gość No cóż
poproś rodziców o pomoc.

Gość ankakatanka
a narazie mozesz przeciez powiedzie nauczycielowi od wf-u ze jestes w ciazy, bez zwolnienia, przeciez nie kaze grac ci w siatke, czy biegac na kilometr

Gość 17latka
no właśnie tak chyab powiem. a jak pójde do lekarza we wtorek to myśle że nie będzie taki i da mi to zwolnienie:/:/ oj ci lekarze

O ile nie ma zagrożenia ciązy to lekarz wcale nie musi Ci dawać zwolnienia bo nie ma powodu. Pewnych ćwiczeń nie powinnaś wykonywać, ale możesz przecież poćwiczyć sama na WF, gdzieś na boku. Powiedz nauczycielowi że jesteś w ciązy, na pewno poleci jakiś cwiczenia.