Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UFO

bo przyjociołom się

Polecane posty

Gość UFO
hmmm, pomyślimy...:D a co proponujesz? zawsze możemy popertraktować :P

Gość OFU
Może butelka coli przy , której opróżnianiu nigdy się Tobie nie uleje:P Ewentualnie mogę Ciebie zabrać na swoją planetę, ZAUFOJ mi:P

Gość OFU
Potwór , świntuch.....taaaaaaa TO JA:classic_cool:

Gość UFO
seti nie świntuchy tylko zaUFAni :D nie wiem czy moje silniki wydolą żeby na twoją planetę dolecieć :D :D a po coli mi się nie ulewa z reguły nigdy :D

Gość OFU
ale mi się ulewa dlatego taką wymyśliłem butelkę:P Polecimy moim, chodzi na colę light więc nie zaśmieca układu słonecznego:P

Gość UFO
ekolog :D z pieluchą i colą light :D :D cholera, ja colę tylko piję a silniki mam na sprite :D a masz poduszki powietrzne?

Gość OFU
myślałem ,że weźmiesz z sobą:P w sumie to niepotrzebne, ze względu na przeciążenia będziemy podróżować w kapsułach wypełninych colą...

Gość UFO
ja niestety mam poduszki na stałe wmontowane w stetek :D :D :D nie da się ich ot tak wyjąć i przełożyć :D no proszę, kosmiczna przejażdżka, nawet fizjologom sie to nie sniło :D

Gość OFU
zobaczysz wszystkie gwiazdy:P elvisa, Jezusa i 3 brata bliźniaka mroczków:D Będzie wspaniale, jesli chcesz się czuć bezpiecznei to zabierzemy Twój statek do mojego, się poślini to się zmiesci:classic_cool:

Gość UFO
no z tym mroczkiem to przesadziłeś...normalnie to takich dewiantów w kosmos się wywala ale oni nawet tam się nie nadają :O

Gość UFO
własnie na tvn jest UFO :D

Gość OFU
myślałem ,że to bedzie ciekawe spotkanie:( głupi ze mnie potwór😭 muszę sie pocieszyć colą:D

Gość UFO
haha, spotkanie trzeciego stopnia...coś mi sie wydaje, że dopiero bym ulewała :D załatw Napoleona to pomyślimy :P

Gość OFU
No Ty mi się upijesz i gwiazdy Cię ominą, ja nie moge bo prowadzę z dawnych czasów została butelka V.V.S.O.P.:P

Gość UFO
oooo, widzę że się znamy na trunkch...czy to google pomogły..??:P

Gość UFO
a swoja drogą to chodziło o tego drugiego, Bonaparte czy cuś w tym stylu :P

Gość OFU
Co to Napoleon to akurat wiem:P Znamy się na coli i tylko na tym... chciałem błysnąć to użyłem googla:D

Gość OFU
przepraszam ,że chciałem Cię spić i niecnie wykorzystać:classic_cool:

Gość UFO
no ja nie tylko na coli, gwiazdki np na trunkach też są - im więcej gwiazdek tym lepszy trunek. Błyskaj, błyskaj :P cholera, google to chyba ułatwia życie kapkę :D zwłaszcza błyski:P

Gość OFU
no 4 gwiadki miałem przyjemność ale chciałem coś bling bling żeby było:P Jak upić kobietę to chociaz czymś dobrym....szczodry ze mnie potwór:P

Gość OFU
a tak na marginesie to przyjaciołom się UFO:D

Gość UFO
hmmm, to czy koniak albo burgund jest dobry to już kwestia gustu...mnie byś na to chyba nie złapał :P

Gość UFO
a tak na marginesie ciuciu ciuciu ruru..:D

Gość OFU
no jasne jasne tylko ,że ja wtedy pomyliłem Napoleonów wolałbym ,żebyś się ze mną coli z jednej butelki napiła niż tam jakies ceregiele z alkoholem. BURP!!! o to własnie były pozdrowienia od browaru żywiec:D

Gość UFO
żywiec równiez pozdrawia, tylko w moim przypadku grzany bo jakies choróbsko się zawieruszyło :O a nad colą pomyślimy, w sumie to jak ten gośc w reklamie dał rade to chyba to jest do przejścia :D

Gość OFU
jeśli wytrzesz w bluzkę to urazisz resztki moich uczuć, nawet potwór zasługuje na odrobine akceptacji:classic_cool: No dobra zdezynfekujemy butelkę przy pomocy V.V.S.O.P jesli będzie aż tak źle:P my idziemy dziś do tej pracy?

Gość UFO
szanjuę potwory i ich uczucia ;) chyba idziemy...ja przynajmniej na pewno muszę:O w sumie to zawsze chodzę spać późno bo pracuję do późna więc mam wprawę. Ale co tam, dwa dni jakoś zleci a potem dwa dni wolnego :D a ty biedaku wstaniesz?

Gość OFU
Jeśli mnie obudzisz:P W takim razie życzę udanego tygodnia i wielu spotkań 3 stopnia:P A jeśli na to nie ma perspektyw to zaświeć w nocy llatarką w niebo.... Przylecę i........poślinimy butelkę.... Do miłego🌻