Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UFO

bo przyjociołom się

Polecane posty

Gość OFU
czytacie mi w myślach czy co? :classic_cool:

Gość UFO
OFU bidactwo, a tetrowa czy pampers? :P [masuje po brzuszku - mam nadzieję, że nie kościstym bo siniaki szybko "łapię" :P] setunia, tylko ty drinów z colą też przy tym potworze nie pij bo cosik mi mówi że on wódzi też zasmakował i polubił ten nasz ziemski trunek:D

Gość OFU
Oj tam raczej nie ma się na co nadziać:P Ja pampersy wolę bo one mają takie falbanki,że ani żadkie ani gęste sie nie przelewa:D JAk dobrzeeeeeeee.......BURP!!!....BURP....!!!! (!) nie tylko nie to, czkawka😭

Gość UFO
te, OFU ty na pewno cole pijesz..?? :P coś mi tu browarem wieje :D

Gość OFU
to jeszcze z wczoraj:P dziś abstynencja, wiatry, czkanie i bekanie Czyli wszystko co we mnie najlepsze uchodzi ze mnie niepowstrzymane:classic_cool:

Gość UFO
na zdrowie, niemowlaki to maja życie - klepie się je po plecach żeby bekały czy ulewały, masuje po brzuchu w innym celu :classic_cool: a z wiekiem to ludzie się czerwienią i przepraszają, hmmm...

Gość OFU
ja też... napisałem to czerwieniąc się i przepraszając w duchu:P BURP!!!

UFO mysle , ze nie bede tak czesto natykala sie na ta reklame:D Burger a Ty tez przyszedles na masazyk?;)

Gość UFO
kurcze, przed chwilą też prawie ulałam na komp jak oglądałam orange ekstraklasę, ciekawe czy wapno z witaminą c zaszkodziłoby mu :D

Gość UFO
burgerowi się coś ... :P setunia, mnie ta reklama prześladuje :D więc uważaj :D

Gość UFO
setunia wyobraż sobie że prawie w ogóle, nie wiem czy przez ostatni miesiącc godzina by się uzbierała (nie licząc meczy:P) tylko wiecznie trafiam na potwora :D

Gość UFO
ale to kiedyś...na razie mam chyba dość potworów w każdym znaczeniu tego słowa ;)

Gość OFU
no to ślinię butelkę i przekazuję dalej:P ciu ciu ciuru ru rum ciu ciuru...BURP! BURP!

Gość UFO
dobra OFA i setki, UFO chyba poooowoli musi wylądować w wyrku bo jutro dłuuuugi dzionek w pracy..buuuu

Ufo oj ....przykro mi:( ale trzeba na cole jakos zarobic:D ja mam wolne wyspie sie za ciebie:) Spij dobrze🖐️🌻

Gość OFU
ja też😭 jutro porywam kobietę do eksperymentów, ktoś chętny? będę testował ślinienie na nowej butelce coli:P Dobranoc BURP! Ale ze mnie potwór😭

Gość UFO
colę to ja mam w pracy gratis :D :D :D pracuję na inne przyjemności ;) ale jeszcze chwilke polukam tu i ówdzie, muszę jeszcze herbatę zrobić, poczekać az podstygnie i nafaszerować się tabletkami

Gość UFO
OFU, ja poćwicze cały dzień w pracy i tak na 1:00 w nocy możemy się zmierzyć kto lepiej ślini :D :P

Gość OFU
Dam Tobie wygrać:P tylko nie wiem co byś chciała w nagrodę:D