Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusinska1

Zakochalam sie w chlopaku, ktory ma dziewczyne

Polecane posty

Gość milusinska1

Kiedys go znalam dobrze bo byl ze mna w klasie. Potem studia on gdzies tam i ja gdzies tam. Mialam chlopaka, rozstalam sie znim ok rok temu. On, w sumie nie wiem nigdy sie nim nie interesowalam. Wiem ze ma dziewczyne juz dlugi czas, znam ja. Ostatnio go spotkalam, chlopak sie strasznie zmienil... zainteresowalm sie nim, jest przystojny, wysoki, dowcipny i czuly i ma dziewczyne:( Wiem ze w szkole tez mu sie podobalam. Rozmawiam z nim czesto na gg. Wydaje mi sie ze sie zakochalam. On mimo ze ma swoja dziewczyne tez do mnie zagaduje. Zapropponowalam mu kawe i sie zgodzil, bylo super. Nie wiem co teraz robic. Dzis on mnie zaprosil, co o tym sadzic? Na gg mi napisal ze cos go do mnie ciagnie Co robic ????????????????? HELP!!! Mysle o nim.

Gość terazsamotnyy
u mnie sytuacja jest na odwrót :( ja sie zakochalem w najlepszej koleżance, ktora ma chłopaka, ale rowniez czuje, ze gdybym cos zrobił, to moze by sie mną bardziej zainteresowala. tylko nie wiem jak Jej to dać do zrozumienia :(

Gość jjj
Niech on uporządkuje sprawy ze swoja dziewczyną skoro cos zaczyna go do Ciebie ciągnąć! Albo zerwie z tamta, albo Wy będziecie tylko przyjaciólmi! Zapamietaj sobie, że własnego szczęścia na cudzym nieszczęściu nie zbudujesz! Trudna sytuacja!Nie chcesz pewnie byc ta trzecią! a koleś może sam jeszcze nie wie co zrobić?co tak naprawdę czuje!

Fajnie. Odbij go. Potem bedziesz żyć ze świadomością, że skoro raz dał sie odbić, to może pewnego dnia ktoś Ci go odbije, skoro Tobie poszło łatwo:D Powodzenia:)

Gość ronja
dokladnie tak to jest z tym odbijaniem.... dla mnie moj chlopak zostawil dziewczyne, nie z mojej winy bo nie wiedzialam ze jest z kims... i niby jest pieknie i cudownie ale jakos brak mi czasami zaufania... ale nikt nikogo nie utrzyma na sile a to normalne ze sie szuka szczescia do skutku:)

tez tak mialam i co? ehhh i powiedzialam mu o tym ale bylo juz za pozno :( teraz zyje nadzieja ze moze kiedys ... :) pamietaj \"jeszcze bedzie czas by...\" powodzenia :D