Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lambada

Jak ona to robi że mając 30 lat wygląda na 21??????????

Polecane posty

Spotkałam niedawno koleżanke z liceum i jestem w szoku ona nic się nie zmieniła od 11 lat jak ją ostatnio widziałam ,a ona wstyd się przyznac mnie nie poznała .fakt po urodzeniu 2 dzieci przytyłam 10 kg,cera już nie jest taka piękna i jędrna jak kiedyś i wiele ,wiele innych czynników.a ona co prawda nie wyszła jeszcze za mąz i nie urodziła dziecka wygląda młodzienczo cera jak u nastolatki,żadnych kurzych łapek ,włosy błyszczące zdrowe i naprawde wygląda o 10 lat młodziej...kiedy sie zapytałam jak ona to robi powiedziała ze to sprawa genów a takze tego że sie nie przemęcza zbyt,duzo spi,pije mleko,zielona herbate i uprawia sport i to wszystko ........niby mało ale aż mi sie nie chce w to wierzyć ze mając tyle lat wyglądac tak młodo.......i tak myśle moze ona jakieś liftingi stosuje?Co myślicie o tym,może stosowac to co ona ?Tylko skad znaleść i tak brakujący mi czas...

Gość ja mam 25
ja słyszłam wczoraj że wyglądam na 17, sportu nie uprawiam regularnie(a szkoda)mleka nie pijam, zieloną herbate owszem i to często:) w 80%jest to sparawa genów,moja mama ma 60 i na twarzy zmarszek prawie wcale:)(patrząc na inne 60-latki)i gładką skóre też mam po niej:D tryb życia robi swoje ale geny chyba są ważniejsze

Też myślę że to sprawa genów,moja babcia ma 80lat jest bardzo sprawna osobą,wygląda na 60lat i nikt by jej nie dał tyle co ma,tak samo jest z moją mamą,wszyscy dają jej o wiele mniej lat niż ma,fajnie że jestem do nich podobna bo ja mam31 i wyglądam na około 25,24lat,tyle mi nieznajomi ludzie dają. Geny swoja droga ale duże znaczenie ma sposób bycia i ubierania się.

hmmmmmmm może macie racje ale ona nawet nie jest szczuplutka tylko normalna no ale zeby tak mlodo wyglądac nie ukrywam ze jej zazdroszcze..moze te geny to faktycznie wplywaja na wyglad bo moja mama takze wyglada na starsza niz jest a ja mam 30 a ludzie daja mi 37-38 nie wiem co ja mam robic .........

Gość jdkjfk
nie chodzi do solarium, nie farbuje wlosow...dba o figure proste!!!

Ja tez wygladam mlodo i zgadzam sie, ze to geny, bo moja mama ma cos mlodzienczego w twarzy, a z drugiej strony w podstawowce i LO obie wygladalysmy jak dzieciuchy. Druga sprawa to sposob bycia, ubioru, mlody duch. No i solarium oraz papierosy postarzaja, ale niestety to nie jest takie proste, ze wystarczy je rzucic i juz sie mlodo wyglada. Choc na pewno mlodziej, bo cera sie poprawia.

Co do farbowania wlosow, to bez niego to dopiero kobiety by staro wygladaly! Przeciez niektore juz po 30 maja siwe wlosy, a to na pewno mlodosci nie dodaje!

Gość powiem Ci
mam kolezanke ktora wygladaŁA na 10 lat mniej ale ok 36 roku zycia "zestarzała" sie dosłownie z dnia na dzien