FRAJER 84 10 Napisano wczoraj o 08:47 (edytowany) taka prawda Edytowano wczoraj o 08:47 przez FRAJER 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDrań 4 Napisano wczoraj o 08:50 3 minuty temu, FRAJER 84 napisał: taka prawda Dlaczego tak uważasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano wczoraj o 08:53 Przed chwilą, ZimnyDrań napisał: Dlaczego tak uważasz? no bo z niczym sobie nieradzę, jak mi zabraknie rodziców to ja niewiem jak będę wtedy funkcjonował, mam nadzieję że znajdę jakichś przyjaciół na kafeterii i mi pomogą, doradzą co mam robić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 19 Napisano wczoraj o 09:36 A 41 minut temu, FRAJER 84 napisał: jak mi zabraknie rodziców to ja niewiem jak będę wtedy funkcjonował A Ty nie masz jakiegoś rodzeństwa? Można też mieć iskierkę nadziei, że ludzie samotni żyją bardziej krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 257 Napisano wczoraj o 10:15 Może w końcu pojawi się ta księżniczka na koniu, która nas uratuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano wczoraj o 10:21 (edytowany) 45 minut temu, Daniel86 napisał: A A Ty nie masz jakiegoś rodzeństwa? Można też mieć iskierkę nadziei, że ludzie samotni żyją bardziej krótko. rodzeństwa niemam ale kuzynkę Kingę młodszą ode mnie o 15 lat, tyle że ja jestem trochę upośledzony umysłowo i nie utrzymuję z Nią kontaktu (Ona jest bardzo ładna i się Jej normalnie wstydzę), mam poważne problemy z pamięcią, jakieś otępienie... niewiem jak ja będę żył, może do jakiegoś ośrodka trafię, naprawdę niewiem co zrobię, muszę się jakoś ogarnąć... zażywam od niedawna lek Latuda i widzę poprawę, mniejsze lęki i myśli samob/ójcze, ale czuję się trochę jak jakiś robot... Edytowano wczoraj o 10:22 przez FRAJER 84 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano wczoraj o 10:25 (edytowany) 10 minut temu, Mariusz4 napisał: Może w końcu pojawi się ta księżniczka na koniu, która nas uratuje samotność to taka straszna trwoga... ale pocieszam się że może znajdę jakąś dziewczynę podobną do mnie, z jakimiś schorzeniami mentalnymi i będziemy razem... może na jakiejś grupie chorych na depresję albo coś w ten deseń, bo na "normalną" dziewczynę niemam co liczyć Edytowano wczoraj o 10:26 przez FRAJER 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDrań 4 Napisano 23 godziny temu 46 minut temu, FRAJER 84 napisał: samotność to taka straszna trwoga... ale pocieszam się że może znajdę jakąś dziewczynę podobną do mnie, z jakimiś schorzeniami mentalnymi i będziemy razem... może na jakiejś grupie chorych na depresję albo coś w ten deseń, bo na "normalną" dziewczynę niemam co liczyć Tu takich dziewczyn jest cała masa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano 23 godziny temu szkoda że tak daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano 21 godzin temu (edytowany) mnie się "jeżyk" z tego forum podoba, popisałem z Nią trochę w usuniętym już temacie i stanęło na tym że będzie moją przyjaciółką, podniosło mnie to trochę na duchu... Edytowano 21 godzin temu przez FRAJER 84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 19 Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, ZimnyDrań napisał: Tu takich dziewczyn jest cała masa xD Gdzie one są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 337 Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, FRAJER 84 napisał: samotność to taka straszna trwoga... ale pocieszam się że może znajdę jakąś dziewczynę podobną do mnie, z jakimiś schorzeniami mentalnymi i będziemy razem... może na jakiejś grupie chorych na depresję albo coś w ten deseń, bo na "normalną" dziewczynę niemam co liczyć nie. dziewczyna nie jest lekarstwem. poza tym biorąc sobie dziewczynę z problemami sam sobie je dokładasz niepotrzebnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano 20 godzin temu Ja już nie mam depresji bo nikt mnie nie dręczy i nie męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 19 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 37 minut temu, kris888 napisał: nie. dziewczyna nie jest lekarstwem. poza tym biorąc sobie dziewczynę z problemami sam sobie je dokładasz niepotrzebnie. Ja bym nie chciał dziewczyny z problemami, ale ja chętnie bym chciał dziewczynę będącą w podobnej sytuacji i z podobnymi przeżyciami jak ja i żeby było jak w czasach szkolnych, czyli my mieszkamy sobie u siebie i my się czasem spotykamy Na kursie tak było. Szkoda tylko, że to nie trwało dłużej Edytowano 20 godzin temu przez Daniel86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano 18 godzin temu 8 minut temu, PolacyDoPracyy napisał: nie klam bo meczy cie wielka doopa wieloryba i twoj alfons wroclawski haha Ja mam ponętna dopa która mogę wykarmić sama siebie gdyż jestem potężnym narcyzikiem i starczy dla mnie samej cmok cmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, PolacyDoPracyy napisał: nie pisz do mnie, bo cie nie lubie okej idz tam sobie do srunka i klaudiusza podotykajcie po siurkach Ty do mnie piszesz to odpisuje geju okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 92 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, PolacyDoPracyy napisał: to nie odpisuj, co klaudiusz teraz robi loda srunowi i nie masz z kim popisac? Dokładnie homo erektusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 118 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Pewnie rentę masz to czym się przejmujesz, bo poza jedzeniem bez opamiętania nie masz innych ambicji, a na michę z renty ci starczy. Mieszkanie po rodzicach jak zejdą. Przykra sprawa. Edytowano 18 godzin temu przez 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDrań 4 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Pewnie rentę masz to czym się przejmujesz, bo poza jedzeniem bez opamiętania nie masz innych ambicji, a na michę z renty ci starczy. Mieszkanie po rodzicach jak zejdą. Przykra sprawa. Problem w tym że nie ma żadnej renty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
synboży7przegryw 25 Napisano 18 godzin temu Schizofrenia jest podstawą do ubiegania się o rentę z tytułu niezdolności do pracy, tzw. rentę inwalidzką. Dzielimy ją na dwa rodzaje: rentę z powodu częściowej (938,16 zł) i całkowitej niezdolności do pracy (1250,88 zł). Renty są przyznawane na czas określony lub na stałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano 18 godzin temu staram się o rentę już od jakiegoś roku, rodzice się tym głównie zajmują tj. składanie papierów etc. to nie jest wcale taka prosta sprawa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 118 Napisano 18 godzin temu 18 minut temu, ZimnyDrań napisał: Problem w tym że nie ma żadnej renty To go system nieźle wychújał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 118 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, FRAJER 84 napisał: staram się o rentę już od jakiegoś roku, rodzice się tym głównie zajmują tj. składanie papierów etc. to nie jest wcale taka prosta sprawa... Jeżeli nie stwierdzono jakichś ułomności przed ukończeniem pełnoletności I nie wymagasz pomocy osób trzecich w zaspokajaniu podstawowych potrzeb wegetacyjnych to będzie karkołomne. Edytowano 18 godzin temu przez 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 118 Napisano 17 godzin temu Jak nie wchodzisz w kolizję z literą prawa i norm obyczajowych to dla systemu jesteś normalny i zdolny do samodzielnej egzystencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRAJER 84 10 Napisano 4 godziny temu 13 godzin temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Jak nie wchodzisz w kolizję z literą prawa i norm obyczajowych to dla systemu jesteś normalny i zdolny do samodzielnej egzystencji. taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H4h4 0 Napisano 3 godziny temu To super xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach