Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie to potwory

Tak wygląda pyszczek psa którego zdradził jego Pan

Polecane posty

Gość Ludzie to potwory

Jego Rodzina ,Jego Stado ! :( Jego oczy wołają : RATUJ MNIE !!! JA TU UMRĘ !!!!!! ZNOWU CHCĘ BIEGAĆ WOLNY PO TRAWIE I BYĆ SZCZĘŚLIWY !

Gość Dartakurvanian
nie ma fotkikurva kocham psy ale nie swiruj jarząbka wklej fote , jak chcesz by wna w swoich tezach kobieto , bo jak na razie masło maślane prezentujesz

Gość Dartakurvanian
spoznilem sie boksery sa zajebiste

Gość Desly
Dlatego ja jestem w 100% za , ze psy powinny miec chip. Bo jak jakis wlasciciel pozuci psa to potem po odczytaniu z chipa danych mozna dobrac sie mu do d.... Jednak w Polsce ludzie sa przeciw , bo to niby nie ludzkie i nie humanitarne. A pozostawianie psow samym soba jest ludzkie i humanitarne? Sam mialam psy , ktore ktos wyrzucil z pociagu.

Trudno powiedzieć ,czy ludzie są przeciw,u nas w opolskim już wiele miast zrobiło taką akcję np. opłacając chipowanie i ludzie przychodzą ! Po prostu w wyborach samorządowych wymagajmy od kandydatów zrobienie z tą sprawą porządek,tak abyśmy w XXI wieku nie musieli się wstydzić za takie tragedie naszych podopiecznych ! To samo dotyczy sterylizacji-może nasi weterynarze powinni obniżyć stawki za sterylizacje mieszańców ,a państwo może do tego jeszcze dopłacilo i zrobiło taką akcje dla WSZYSTKICH mieszańców tak,aby za jakiś czas ktoś kto chciałby kupić psa musiałby mieć opinię miejscowego weterynarza i żeby pies kosztowałby tyle ,że \"ludzie\"( ????? ) nie wyrzucaliby zwierząt choćby ze względów finansowych ! Tonio ma swoją aukcję-możemy chociaż tak mu pomóc ! :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=131936959

takim ludziom, którzy tak lekkomyslnie postepuja w zyciu mam ochotę z całej siły skopać dupę i wysłac na księżyc