Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość re er er

idzie kubuś puchatek z prosiaczkiem przez las

Polecane posty

Gość re er er

- Kubusiu gdzie idziemy ? - do krzysia ! - a co będziemy tam robić ? - świniobicie dziś jest ! - hmmm a jak świnia spier*oli ? - JA CI SPIER*OLE !!!

Gość Super dawaj więcej

Gość re er er
Jaka jest niejadalna część warzywa ? Wózek inwalidzki :p

Gość nornica
uzycze jesienna... siedzi puchatek przy ognisku i sobie smaży kiełbaskę przychodzi Kłapouchy i tak siedzą bez słowa godzinę, dwie ... w końcu Kłapouch nie wytrzymuje i zagaja - wiesz, ja w zasadzie chyba nie lubię prosiaczka ... a Puchatek na to - to nie jedz

Gość re er er
Rozbił się statek. Na tratwie wylądował Polak, rusek, niemiec i murzyn. Płyną drugi dzień trwatwa zaczyna przeciekać, na to polak polak : wyje*my bambusa bo utoniemy wszyscy rusek: taa wypierdzielić czarnucha ! niemiec: panowie, panowie, spokojnie. Mój naród ma złe wspomnienia z historii i wiem że nie można być taki rasistą. polak: no to co zrobimy ? niemiec: konkurs. Kto nie odpowie na pytanie tego wyrzucimy ! Pytanie 1 do polaka: - w którym roku zrzucono bombę na hiroschimę ? - hmmm 1945 - dobrze pytanie dla ruskiego:" - ile było ofiar ? - hmmm ok. 80 tysięcy - dobrze pytanie dla murzyna: - NAZWISKA !

Gość jesionka_bo_zimno_coś
nornica 👄 Wpada Puchatek z kałachem do sklepu mięsnego, otwiera ogień i wrzeszczy: - to za Prosiaczka, skurwie*lu

Gość re er er
II wojna światowa ośrodek ruchu oporu, nagle słychać PUK PUK -kto tam ? -partyzanty. -a ilu was ? Chwila ciszy: -funfundzwanzig !

Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska, w Zakopanem. Stany wystawiły Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką Gołota złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i zobaczył wielkiego górala. Podleciał i zapytał: - Baco, chcecie zarobić 100$? - No, chce - odparł baca. Trener wziął go do szatni, dal spodenki, rękawice i mówi: - Baco, wyjdźcie na ring, zasłońcie się rękawicami i stójcie. Jak przetrzymacie pierwsza rundę dostaniecie pieniądze. Baca wyszedł, Tyson go poobijał, ale przetrzymał. No to trener mówi: - Jak przetrzymacie druga rundę dostaniecie 1000$. Baca wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale przetrzymał. Trener zachwycony mówi: - Baco, jak przetrzymacie trzecia rundę dostaniecie 10000$. Baca wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do niego: - Słuchajcie baco, jak wytrzymacie czwarta... A baca: - Nie wytrzymam, wpierdolę czarnuchowi!

Gość nornica
a teraz pijawa...dawaj fote :)

Gość re er er
Facet żył na bezludnej wyspie. Miał tam wszystko. Jedzenie, picie, dach nad głową, brakowało mu jednak kobiety. 50 metrów od jego wyspy była druga wyspa, pełna pięknych, wyuzdanych kobiet. Codzień wieczorem obserwował je gdy wyczyniały harce rodem z Lesbos. A one przywoływały go, a on nie mógł płynąć, gdyż akurat w tym miejscu zawsze roiło się od rekinów... A życie było mu milsze niż sex... Pewnego dnia, gdy siedział sobie na brzegu, obserwując kobiety z drugiej wyspy, podeszła do niego złota żabka. - Cześć, mówi. Jestem złota żabka. Moge spełnic Twe jedno życzenie. Jedno i tylko jedno. Zastanów sie dobrze, bo szansę masz jedyną i ostatnią. Gość sie popatrzył i mówi: - Jebnij mi tu proszę mostek! Na to żabka stajac na tylnich łapkach, wyginając się do tyłu: - Toś qrrwwwa wydumał....

Stoi pijak w parku na trawniku i leje. Podchodzi do niego policjant i pyta groźnie: - Panie! Wolno tu lać?! - A lej pan!

Gość nornica
jasne a potem pol kafe bedzie mnie kochac 😭 :P

- Name? - Adu Dalah Serafi - Sex? - Four times a week - No, no, no... male or female? - Male, female... sometimes camel...

Gość nornica
podpuszczacz :P dawaj adres :)

Sopot. Mandaryna właśnie zakończyła śpiewanie. Publika szaleje: - Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz! No dobra, to zaśpiewała, skończyła, a publika: \"jeszcze raz!\". No i tak trzeci, czwarty piąty... dziewiąty raz. W końcu już zrezygnowana mówi do publiczności: - Kochani, ale ja już nie mam siły śpiewać.. A publiczność: - Kur**! Śpiewaj aż się nauczysz!

II wojna światowa. Okopy. Po jednej stronie niemcy, po drugiej polacy ... Nikt się nie wychyla, ciężko trafić wroga mimo strzałów. Polacy zastanawiają się nad fortelem.Zdzisiek nagle odkrywa eurekę: -jakie jest najpopularniejsze imię niemieckie ? - pyta pozostałych kolegów - Hans chyba - pada odpowiedź. Więc Zdzisiek wyjaśnia swój fortel reszcie i po chwili słuchac z polskich okopów: - Hans ? - w niemieckich okopach wstaje żołnierz i krzyczy: - ja ? i dostał w czapę Po chwili sytuacja sie powtarza. Znów słychać: - Hans ? - Ja ? i dup niemca w łeb sytuacja powtarzała się kilkanascie razy aż zostało w niemieckich okopach tylko dwóch niemców. Siedza i naradzają się co zrobić, bo nie chcą podzielić losu poprzedników. Hans mówi: a może pokonamy Polaków ich własną bronią ? Jakie jest najpopularniejsze imie męskie w Polsce ? Żdżyslaf ? I niemiec drze ryja: - Zdżyslaf ? z polskich okopów słychać: - nie ma Zdziśka na wakacjach jest. To Ty Hans ? - Ja ? ..dup ...

Gość nornica
fizia_ponczoszanka@o2.pl

fisia chciałaś powiedzieć chyba :d

Międzynarodowa wycieczka zwiedza piękny wodospad. Słychać głosy pełne zachwytu: - Oh, my God! That`s wonderful! - O mein Gott!Das ist wunderbar! - Gospodin!Eta priekrasna! - O kuuurwa! Ja pierdooolę!

Przychodzi zajączek do nowo otwartego sklepiku misia i pyta: - Czy masz może pół kilo soli? Misiek: - Tak, mam, ale nie mam jeszcze wagi, więc nasypię ci na oko. Zajączek: - Do dupy se nasyp, debilu!

Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widział mówi do niego: - Co ty robisz? On odpowiada: - To moja teściowa! Tamten krzyczy: - No to kantem ją, kantem!

Przychodzi zajączek do drogerii i mówi: - poprosze srajtaśmę - mówi się papier toaletowy - poucza sprzedawca - dobra, dobra, nich jest toaletowy, mydło jeszcze poproszę - toaletowe ? - niee... do twarzy chciałem

Wilk zdybał nareszcie Czerwonego Kapturka w krzakach w lesie i mówi: - a teraz kapturku, pocałuję Cię w takie miejsce, w które jeszcze nikt Cię nie całował A kapturek na to: - taaa kur*wa ... w koszyczek chyba :-0

Gość nornica
cwaniara :P ale moja ma tylko jesienna w razie co na Ciebie bedzie :D

nornica powala urodą ... takie piękno trzeba kryć przed światem, żeby się nie zbrukało jego zgnilizną :D

pijawa ja tez kce :D scarlet_ohara@tlen.pl

Gość uppu
Mąż ogląda telewizję w salonie. Przychodzi żona, blondynka, i mówi: - Kochanie, przyniosłam wrzątek! - A na chuja mi to?...aaaaaaaaaaa!