Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaachcaca

myszka na prezent?????

Polecane posty

Gość niewiedzacaachcaca

czy myslicie ze myszka do komputeta z oczami taka smieszna to fajny peznt dla facete???? bo ja juz nie mam pomyslu na prezenty dla niego:)

Gość fajny pomysł
czemu by nie

Gość kici kiciiii
a czy on lubi takie śmieszne rzeczy? faceci lubią sobie pograć a tą myszką to raczej ciężko będzie . Ona będzie jako ozdoba i pyt. czy on tej ozdoby nie wrzuci do szufady a Tobie sie przykro zrobi. Więc upewnij sie czy lubi takie "śmiesznotki":)

Gość niewiedzacaachcaca
ciesze sie ze jestescie na tak;] kiedys ja zobaczylam i pomysllam ze to fajny pomysl na prezent dla niego a jak przyszlo co do czego t mam watpliwoosci:)

Ja bym wolał fajna, naprawde dobra myszkę bezprzwodową Logitech. Taką która lepiej działa niż wygląda:)

Gość niewiedzacaachcaca
on nie gra w gry i rzadko przebywa przed komputerem a wiem ze nawet gdyby ta mysz nie przypadla mu do gustu to by mi tego nie okazal j korzystal zz niej zeby mi nie bylo przykro bo on taki jest:)chcialabym mu daac cos z czego sie szczerze ucieszy ale juz nie mam pomyslu;] wiecie same jaki to problem kupic cos fajneggo faceetowi:)

Ja kupiłam na prezent sprzęt dla mojego brata- właśnie myszkę z tracera. I był bardzo zadowolony. Mówił, że to całkiem niezły sprzęt i bardzo się cieszył, że dostał coś praktycznego, co przyda mu się na co dzień.

Bardzo fajny i praktyczny prezent. Na pewno osoby, które dużo korzystają z komputera będą zadowolone z takiej rzeczy. Poza tym kupując coś takiego wcale nie trzeba wydawać dużo kasy, bo fajne myszki można kupić już bardzo tanio.

A dlaczego nie? Mężczyźni bardzo takie praktyczne prezenty. Jeśli chcesz wydać niezbyt dużo kasy to pomyśl o firmie tracer. Mają całkiem niezły sprzęt w rozsądnych cenach

Zapomniałam:) Do myszki koniecznie podkładka, tylko jakaś super fajna