Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffttttt

Co sadzicie o vision express ?

Polecane posty

Gość fffffttttt

Potrzebuje okularow , rozumiem ze tam badaja jakich i dobieraja oprawki , oplaca sie ?

tak...Ja jak poszukiwałam okularów po wizycie u okulisty to tam było najtaniej...

Gość fffffttttt
a tam przeprowadzaja tez badania bo u okulisty to rok temu byla wizyta gdzie stwierdzono ze mam nosic okulary tylko jakos mi czasu brakowalo i dopiero teraz sie za to zabieram :D

Gość jak kupisz okulary
to masz badanie gratis, a teraz chyba jest taka promocja, że masz znizke na oprawki odpowiednią do wieku

Gość fffffttttt
dzieki :) znizka nie bedzie za wysoka , ale dobre nawet te 24 % :D

Totalna chała, nie polecam, od razu na dzien dobry proponowali same najdroższe wersje okularów, ponizej pewnej kwoty to nie chcieli nawet rozmawiać, beznadziejny wybór oprawek, nie ma mozliwosci wyboru szkieł bez antyrefleksu, chcielismy mamie zafundować okulary ale podziekowalismy, wiele tańszy okazał się optyk w centrum miasta, w dodatku u optyka znajduje sie gabinet okulistyczny z profesjonalnym sprzętem gdzie komputerowo sprawdzają wzrok, coprawda w Vision Express badanie wzroku kosztuje 1zł ale zato w tym drugim optyku moglismy odliczyc wizyte u okulisty od ceny końcowej za okulary.

Gość fffffttttt
mysle ze jakies 500 zl moge przeznaczyc na okulary , w noscy jak jade samochodem to zle widze , z dalsza mi sie rozmazuje i trudno jest przeczytac literki na dvd , nie chce mi sie umawiac na wizyte a do okulisty trzeba pewnie

Gość Ja bylam dwa miesiace temu
i z oprawek juz mi schodzi taka metaliczna farba. Bede chyba reklamowac. Ciekawe czy uwzglednia reklamacje? Udalo mi sie natomiast bez problemu dostac szkla bez antyrefleksu. W Arkadii. I bezplatne badanie na soczewki i szkolenie w zakladaniu. Ło ludu!!! Meczylam sie ponad godzine:D

Gość buhahahhahaha
byłam tam dobrać soczewki i od razu u nich kupiłam. Potem dowiedziałam się, ze te same soczewki u zwykłego optyka są o prawie połowę tańsze.