Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okienko

upojenie alkoholowe i sikanie do łózka podczas snu

Polecane posty

Gość okienko

czy podczas upojenia alkoholowego na serio nie mozna kontrolowa potzreby wysikania się? mój kolega jak tylko wyopije za duzo i nie moze sie kontrolowac - podczas sniu ma moczenie. Nic potem nie pamięta. czy mozna z tym isc do urologa czypo prostu lepiej nie pic?

Gość okienko
wkurzające to jest , zasikane lozko posciel.....

Gość okienko
chyba go rzucę. nie chce co sobota spać w mokrym łóżeczku :(

haha tez mialam taka akcje:D \"troszke\" za duzo wypilam i poszlam spac z moim facetem:D snilo mi sie ze siedze w wc i robie siku..okazalo sie ze posiusialam sie w lozku:D loool:D

Gość okienko
ja tam nawet lubię jak mi się posika. przynajmniej na początku jest tak cudownie ciepło... to ciepełko spływające po nóżkach. Ale jak się wyziębi to już niemiło jest :(

Gość okienko
zastanawiam sie nad kupnem pieluchomajtek.

Gość okienko
ilez mozna taplac sie w cudzych szczynach a potem przez dwa dni roznosic wokol siebie fetor ktory dziala tylko na mieszkajace w pobliskiej piwnicy szczury i gryzonie....tak to juz postanowione-musze z nim zerwac :o

Gość hihihhihi
Moj kochnay ma tak twardy sen, ze kiedys nie obudzil sie i nasiusial s do lozka. Njapierw obudzialm sie ja, bo myslalm ze mi sie stopy spocily:). Po czym odkrylam , ze on jst caly mokry. Smieszne to bylo, mam nadzieje, ze sie nie powtorzy. Mi tez sie czasem sni , ze juz jestem w toalecie , albo jej szukam i nie moge znalesc...

Gość hihihhihi
no i podczas tego snu zazwyczaj puszczam serię soczystą kupą zmieszaną z popiwnym moczem. lubimy te sporty :classic_cool:

Gość tonieja
nie podszywaj sie glupku pod moj nick "hihihi". a jak masz takie preferencje , o ktorych piszesz to sie nie ukrywaj.