Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desire1987

no i chyba sama sobie zawaliłam...

Polecane posty

kurcze nawet nie mam kiedy iść do lekarza :( codziennie tylko praca i praca, od rana do wieczora... a ten ból jajników coraz bardziej mnie denerwuje... nie mam nawet 5 minut spokoju. ech. może uda mi się wczwartek pójść, tzn w czwartek już muszę bo od piątku nowe opakowanie... przez to opóźnienie muszę zabrać dwa pod rząd.

Desire kotku - kurcze przykro mi że się tak męczysz, ale może to nic powaznego , mam ogromną nadzieję ze nic ci nie dolega, i trzymam kciuki żeby bvyło dobrze.... ....A ja dzis pobiłam samą siebie :O Wstałam o 5 rano po to żeby pierwsza wejśc do swojego ginekologa- bo na 9 musiałam przyjść do pracy....Przed przychodnią byłam już o 6.15 no i czekałam....Zanim kobieta zaczęla przyjmowac a przyjmuje od 8 w poczekalni było już z 15 bab :| Ja oczywiście weszłam pierwsza...ufff.dzięki Bogu...Mam nadzieję ze te leki które dostałam w końcu mi pomogą.... ....Więc Desire może też poświęć jeden dzień...wstań wczesniej....trudno....ale będziesz miała już świadomośc tego co ci dolega.. Pozdrawiam 🌻

dziękuję za posta 🌼 pójdę chyba jutro w twoje ślady... bo lekarz przjmuje od 9 a ja mam do pracy na 10... więc też pojadę wcześniej i zarejestruje się, żeby byc pierwsza... wolę to miec z głowy i się dowiedzieć co jest grane... szczerze mówiąc bardziej sie boję, że mogę byc chora (jajniki) niż że mogę być w ciąży... albo ze tabletki mam źle dobrane, lekarz mi da nowe a ja wyjeżdżam do tej Anglii a tam znów problemy z lekarzem itp... no nie wiem, zobaczymy jutro... Ja też mam nadzieję, że lekarstwa Ci pomogą. 3mam mocno kciuki! :* Odezwę sie jutro po wizycie u lekarza, mam nadzieje, że wstanę... ;)

Desire kochana Ty moja ja z jakies półora tygodnia temu tez zapomnialam tabletki(ponad 13 godz) i kochalismy sie i on skonczyl we mnie...balam sie jak diabli choc razem jestesmy od 4 lat i w sumie w tym wieku to dzidzia to juz nie taka tragedia...ale balam sie sama nie wiem...no stres byl jak diabli.Czekalam na okres a on przyszedl dzien wczesniej heh ale mi niespozianka,moj wlasny organizm chcial mnie uspokoic...no i udalo mu sie, juz jestem spokojna i Ty tez powinnas chyba byc tak mi sie zdaje...ja na twoim miejscu zrobilabym test i to wszystko, gdyz tabletki to naprawde swietne, chyba najlepsze zabezpieczenie, a te bolace jajniki to moze byc tak naprawde sila wyobrazni, mie to juz po dwoch dniach piersi bolaly mialam wszelkie objawy ciąży łącznie z bolem jajnikow i kluciem podbrzusza,heh no i wszystko ustapilo gdy @ dostalam, zabawne jak glowa nasza moze wplynac na nasz organizm,badz tez organizm poddac sie naszej glowie...tak wiec kochana uszy do gory, jak koniecznie chcesz to lepiej biegnij do swgo gina i niech sprawdzi co i jak, ja trzymam kciuki i czuje ze wszystko jest ok jak i u mnie:))a tak mawiasem mowiac to za granicami naszego piknego kraju juz od dwoch lat przebywam i sluzba zdrowia ginekologiczna nie jest tu taka zla, a wrecz powiedzialabym iz lepsza niz u nas.tu w anglii dbaja o poacjenta, ...:))naprawde...nic sie nie martw do jutra:))

No mam nadzieje ze wstałas i poleciałaś do lekarza.. ..Oczywiscie czekam na wiadomości...A poprzeedniczka ma rację..wyobraźnia ma wielką moc..i być może to ona płata Ci figle... 🌻

polepiona, dziękuję Ci serdecznie 🌼 nie masz pojęcia jak mnie podbudowałaś swoim postem! :) Tobie też Bernadetko dziękuję. że jesteś. :) do tego lekarza wtedy nie poszłam... :( zaspałam oczywiście. na innym topiku odpowiedziałam Bernadetce więc może skopiuję to tutaj. \"nie wyjaśniło się jeszcze... wtedy jednak zaspałam... wiedziałam, że tak będzie bo ja rano nieprzytomna zawsze jestem... i jak dzwoni budzik to ja nieświadomie go wyłączam i śpie dalej a później się wkurzam jak sie budzę ale jutro rano idę już na pewno (dzisiaj skończyły mi sie tabletki, a powinnam nie robić 7dniowej przerwy w tym miesiącu, więc jutro mam ostateczny termin, zeby się do lekarza wybrać) myślę, że ten ból to jednak skutek uboczny, oby... \" no i jak widać po godzince dzisiaj już wstałam :D za godzinkę zaczyna się rejestracja, jak nie będę pierwsza to zadzwonię do pracy i powiem, że sie spóźnię. mój przełożony jest takim fajnym człowiekiem, że na pewno będzie wyrozumiał i nie dostanę opieprzu :) ciekawe co mi lekarz powie, czy mam robić tą 7dniową przerwę czy nie :> o ile oczywiście nie powie że w ciąży jestem :P wieczorkiem jak wrócę z pracy to napiszę co i jak, mam nadzieję, że wiadomości będą dobre... 3majcie sie dziewczyny, miłego dnia :*

no i po wizycie u lekarza :) nic nie mówiłam o swoich obawach, że mogę być w ciąży. lekarz mnie zbadał, zrobił cytologię i ani słowem o dziecku nic nie wspomniał :D a jajniki boleć przestały... :> więc to chyba był jednak skutek uboczny :) bo zadnych nieprawidłowości też nie zauważył :) mam nadzieję, że wyniki cytologii będą ok. pierwszy raz miałam robione to badanie. chyba wszystko jest tak jak powinno być :)

Gość potrzebna wasza opinia
Zapomniałam wczoraj tabletki, a dzisiaj kochałam się z chłopakiem do końca.... Dopiero po stosunku wzięłam 2 tabletki- jak pisało w ulotce yasminu- opóźnienie trwało ...24 h:( Czy jest możliwość ciąży?? warto brać postinor??