Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimny czubek nosa

początki zwiazków, blaski i cienie...

Polecane posty

Gość zimny czubek nosa

no własnie z jednej strony nowa miłość, zakochanie, permanentny stan podniecenia, bezsenność a z drugiej strony dwoje zupełnie obcyvh ludzi próbuje byc razem!! jaki jest Wasz stosunek do byłych partnerów, do spraw z przeszłości?

na szczęście nie muszę byłego oglądać, bo jest daleko.... poza tym minęło 1,5 roku od zakonczenia tamtego związku i zupełnie zniknęło wszystko co tego dotyczyło teraz powoli otwieram serce na to, co przynosi życie..... trzymajcie kciuki, chciałabym żeby się udało

Gość gfgdggfdg
na początku mieliśmy do siebie duży kredyt zaufania, o z jednej strony, a z drugiej strony, dystans do tego co czujemy, co sądzimy o partnerze, czego oczekujemy, jak patrzymy na jego przeszłość, potem zażyłość rosła, zwiększała bliskość, miłość dojrzewała i tym bardziej nie chcieliśmy robić kroku wstecz jakim byłoby grzebanie w przeszłości szczęśliwie mój partner od przeszłości odciął się całkowicie, ja więc nie musiałam się z nią mierzyć (chyba że w swojej wyobraźni ale to już mój problem) a ja przeszłości w sensie związków, dzieci i in, nie miałam, więc to bardzo ułatwiało dogadanie się

NIe wiem jaki jest Jego stosunek do mojego byłego, ale ja w środku złoszczę się na była, która jest była już od dłużeszego czasu, jak o niej mówi czasem ciepło.... Bu, moze schizofreniczka ze mnie?