Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

co sądzicie o kremie VICHY na niedoskonałości???

Polecane posty

miałam kilka próbek tego kremu i rzeczywiscie dobrze matuje i zakrywa niedoskonałosci ale.......bardzo mocno wysusza. I nie sposób nalozyc na niego makijaz :-O

Gość lebiotka
Uzywalam calej serii przez rok. Nie pomoglo, wydlam tylko na to duzo kasy.Nie wierze w cudowne dzialnie preparatow Vichy.

Gość normaderm
to jedna wielka ściema... uzywałam przez 3 miechy non stop i gówno dało- kasa wywalona w błoto

Gość moni1239
popieram... strasznie wysusza...efekt żaden oprócz wywalonej kasy

Gość rewelacja.
ja uzywalam normaderm nuit i nic nie pomoglo :(

Gość Desly
Ja uzywam Vichy od jakiegos miesiaca i jestem zadowolona. Tylko , ze moj zestaw tych kosmetykow jest opart na analizie skory u kosmetyczki. Wczesniej sama sobie kupowalam rozne toniki i kremy ale do cery suchej , bo myslalam ze wlasnie cere sucha mam, jednak okazalo sie , ze moja cera to normalna i mieszana. Wiec wy moze tez uzywacie kremow , ktore nie sa odpowiednie do waszej cery.

ja wiem ze mam tłustą....ze skłonnością do zaskornikow i zatnaknych por dlatego potrzebuje jakiegos takiego kremu ktory to zniqweluje.kosmetyczka mowila ze dobry bo samam uzywa ale jzu samam nie wiem

Gość rewelacja.
ja chodze do dermatologa reguralnie i wiem jaka mam skore. do mojej tlustej i mieszanej jest beznadziejny. oprocz milego uczucia nic nie dziala :(

Gość rewelacja.
regularnie oczywiscie :D:D:D

Gość Desly
Ja tez mialam problemy z zaskorniakami , zwlaszcza w miejscu od brody do ucha ( tu gdzie szczeka).Czasami ropniaki , ktore piekielnie bolaly. Moj zestaw to :tonic niebieski czyszczacy z toksyn Purete Thermale, tonik rozowy , ktory wygladza i powoduje ze skora jest gladka Purete Thermale, zel do mycia twarzy , ktory otwiera pory Normaderm i krem nawilzajacy Oligo 25 zielony.

Gość Desly
Wedlug mojej kosmetyczki najwazniejsze jest to zeby dobrze oczyscic twarz rano i wieczorem.

Gość rewelacja.
kosmetyczka ma calkowita racje - mi dermatolog tez na to zwracal uwage. dodatkowo trzeba pamietac zeby od czasu do czasu umyc sluchawke telefoniczna, czesto zmieniac posciel, myc okulary przeciwsloneczne itp. :)

ja miałam i dostałąm ropnych syfów! pewnie przez to wysuszenie:O nie polecam wishi jest przereklamowane

Gość rewelacja.
ja lubie rozne kosmetyki vichy ale zgadzam sie ze u nas sie je przereklamowuje. za granic dostepne sa w byle jakim sklepie kosmetycznym a u nas robia je na zdrowe kosmetyki apteczne. taki chwyt i dziala. :)

Gość Desly
Za granica kupujesz te kosmetyki albo w aptece albo w sklepie ktory specjalizuje sie w tych kosmetykach. W byle drogerii ich nie kupisz. I reklamy sa takie same.

Gość rewelacja.
to ciekawe :D

Gość Desly
Tak ciekawe, ja sama musialam zamowic w aptece bo do takiego sklepu z tymi kosmetykami mialam 12 km. i nie chcialo mi sie jechac.

Gość rewelacja.
nie zamierzam sie upierac. w nowym jorku sa dostepne w byle jakim sklepie kosmetycznym prowadzonym przez hindusow. :D

Gość Desly
No ja nie mieszkam w Nowym Yorku , ja mieszkam w Holandii.