Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmenn

DZIEWCZYNY!!! czy któras tak jak ja nie znosi siostry swojego ukochanego????

Polecane posty

Gość karmenn

Witam!!! Mam wspaniałwgo chłopaka ktorego kocham nad zycie i z kotrym planuje przyszlosc ale jak pomysle jaka on ma siostre i ze mamy byc w przyszlosci rodzina to mnie skreca i odechciewa mi sie wszystkiego tak jej nie znosze!!!Nie wyobrazam sobie jej na chrzestna (takie chcialby moj chlopak) bo moj brat nedzie chcrzetsnym i wogole ze bedzie moja bratowa.Dizewczyny jak macie podobne sytuacje wypowiedzcie sie!!

Gość modernika
ciezka sprawa....

Gość ja tak mam
na początku ją nawet lubiłam. dziwiło mnie, że mozna być aż tak głupim człowiekiem jak ona (np. przemaszerować na piechotę pół rodzinnego miasta mijając przystanki, z których się nigdy nie korzystało, żeby wsiąść do autobusu na przystanku pod blokiem albo wpisać sobie w cv, że się pięć lat było kelnerką a nie dowiedzieć się nawet jak się sztućce rozkłada), ale wydawało mi się, że ma dobre serce i to wystarczy. z czasem zaczęłam jednak zauważać, że to wcale nie jest dobroć i troskliwość, ale wyrachowanie, obłuda, kołtuneria... brrr... dobrze, że wyjechała z kraju i nie spotykamy się częściej niż raz w miesiącu (wyjechała sprzątać w szkocji a do polski przyjeżdża raz w miesiącu do ortodonty...). ona też mnie nie lubi, bo jestem czasami dla niej oschła (mam trudności z ukrywaniem prawdziwych uczuć).

a ile ma lat siostra twojego chlopaka??? ja tez tak mialam ze sie dogadywalymsy ale potem pokazala jaka ma twarz naprawde, najgorsze dla mnie jest to ze moj chlopak jest bardzo za nia i na pewno bedzie hcial z nia kontakty utrzymywac:O:O:O

Gość ja tak mam
ma 23 lata. jej brat a mój chłopak też się cieszy, że ona wreszcie wyjechała. kiedyś był bardzo za nią, ale od jakiegoś czasu ma do niej wielkie pretensje o to, że ona wyciąga od matki sporo kasy a do tego gra taka bidusię pokrzywdzoną przez los. w rzeczywistości wygląda to tak, że np. poszła na kurs prawa jazdy, ale na egzaminy już jej się nie chce iść, obroniła tutuł licencjata, ale od roku nie odebrała dyplomu z uczelni i ma wielkie pretensje do rodziny, że nikt tego jeszcze nie zrobił (a przyjeżdża przeciez do kraju raz w miesiącu), gada że w kraju nie ma dla niej pracy w zawodzie a nawet nie poszła na rozmowę jak jej załatwiłam pracę w szkole (jest anglistką), planowała studiować w londynie, ale zawaliła pewien egzamin, bo odkładała go na ostatnią chwilę, nie potrafi skorzystać z internetu (ma w domu dostęp) tylko wszędzie (na wyspy) dzwoni zostawiając rachunki po kilkaset złotych (mama zapłaci), gada, że jest tak zapracowana, że nie ma się kiedy wyspać (dowiedzieliśmy się od jej mamy, że pracuje po 9 godzin dziennie), jest skłócona z ojcem, ale dopytuje się o niego, troszczy się bardzo, każe mu nosić obiadki i myć okna a jak ostatnio ojciec trafił do szpitala i przeleżał tam trzy tygodnie (operacja), to nawet nie zadzwoniła zapytać o niego... trochę się wyżaliłam.;)

Gość dora5551-85
oj..ja tez mam ten sam problem :/ siostra mojego mężczyzny jest strasznie pusta...rozmawia tylko o kosmetykach i ciuchach...o niczym innym nie potrafi...każdego wygląd obgaduje..siebie uważa za ideał..jest strasznie chamska...i jest strasznie rozpieszczona..drażni mnie to jak słyszę jak moi przyszli teściowie odzywają się do niej..po prostu oczko w głowie..a mój facet? na niego tylko się wydzierają..szkoda mi jego...najgorsze jest to, ze widac po jego siostrze, że ją to cieszy jak jego traktują..że to akurat ją faworyzują..

moze wymenimy sie adresami mailowymi bo zaraz zaczna jakies komantarze elciec pod naszymi adresami

dora moze na maila ci napisze jak u mnie bylo zeby nie opisywac szczegolow na kafeterii co ty na to?

Gość nocówka
do ja też tak mam: chyba piszesz o mojej bratowej ! ;) Ja nie wiem co z ta dziewczyną jest nie tak ... mój mąż i jego brat są w porządku, rozsądni, logiczni, mozna na nich polegac a ich siostra .... jakby jakims podrzutkiem była !! Kazdy facet po wyroku albo z predyspozycjami by szybko sie w celi znaleźć mają u niej wysssooookie szanse ! Ma jedno dziecko, drugie w drodze z jakims bandziorem i na dodatek żonatym i zawsze jak ma takie problemy do mamusi leci drąc na nia mordę jesli ta jej nie moze pomóc (przewaznie chodzi o finanse) bo przeciez mam MUSI pomóc i koniec, ale jak ja tyle razy przestrzegała przed tymi róznymi typami to: ona przeciez jest dorosła :O Ja bym jej trzasła drzwiami przed nosem, jak jest taka dorosła to niech nie dorosle zachowuje, a jedną z cech dorosłosci jest konsekwencja - bratowa nauczyla sie ze wszyscy za nia jej problemy maja rozwiazywac a ona jest od tegoi by tych problemów do rozwiązania dostarczac :/ typowa blondyna (choc farbowana ;) ): nie wiem czy bardziej tępym byc można :O Tak sie przynajmniej zachowuje: ten jej idiotyczny głosik i śmiech skierowany chyba tylko i wyłacznie do ABSów jeżdżących w BMW i mających jakies zatargi z policją :O Boże co za kretynka, tylko jej córki mi zal, słodkie dziecko a takich "wujaczków" ma :(

Gość ja tak mam
w nosie mam ich komentarze. jakby ją poznali, to by jej nie bronili. nie bez powodu dziewczyna ma naprawdę mało znajomych.;) zresztą ja już się wyżaliłam. nie będę więcej na nią najeżdżać (chyba, że coś nowego wycuduje), bo tak to ja się tylko nakręcam w tej złości na nią. pozdrawiam i życzę dużo spokoju i cierpliwości.;)

moja ,,przyszla\" bartowa:O ma 20 lat i to dopiero pusty babsztyl.4 raz robi 1 klase liceum i nie moze skonczyc;] jedyny jej problem to jakw yciagnac od matki pieniadze i gdzies na balety polazic. w domu sie u nich nie przelewa ale ta nawet nie mysli zeby pojsc do roboty i pomoc matce a wieczorowo robi liceum tylko 3 dni ew tyg.zeby chcoiaz w weekend poszla.moj chloak tak sie podnieca sowja siostra a jak podlaam pare przykladow ze to pasozyt i darmozjad to sie wkurzyl ze tak jego siostre obrazam a co ja poradze ze taka prawda teraz sobie dorwala chloapka 2 darmozjada kotry przychodzi do niej w piatek a wychodzi w poniedzialek rano i oczywiscie jedzenie na koszt rofdziny mojego chcloapak.potem jazdy sa bo amtka sie na niego drze ze maklo kasy daje moj chlopak wchodzi wkuriwony ze sa takie jazdy. echhh zycie...

do ja tak mam a ile ma lat twoja pzryszla bratowa?? jak widzisz swoja przyszlosc z nia jako w 1 rodzince?

Gość pogodzice sie
moze sprobujcie sie jakos dogadac pogodzic nie wiem..... bardzo niekorzystnie moze to pottem wplywac na wasze relacje rodzinne zwlaszca jakby miala byc chrzestna..

Podejrzewam, ze ta siostra tez nie pala wielka sympatia do przyszlej zony brata ;) A jakos az tak nie daje tego odczuc i nie nastawia brata przeciwko Tobie. Nikt WAm sie nie kaze lubic. Pewnie, fajnie by bylo, gdyby wszystko gralo ale jak nie to nie ma co rak zalamywac. Nie mozesz tez oczekiwac, ze Twoj maz zerwie kontakty z rodzina... :O

Ja tez nie przepadam za dziewczyna mojego brata. Ale On nigdy zlego slowa o Niej nie uslyszal :P Zreszta pewnie niedlugo sytuacja ulegnie zmianie ;)

Gość daggiii
a może karmenn coś z tobą nie tak?

calamity w tym problem ze ja sobie nie wyobrazam sobie zycia nazego rodzinnego w przyszlosci. jak to bedzie wygladalo ona matka chrzestna mojego dziecka gdy my nie rozmawiamy wogole ze soba :O:O:O

Gość ja tak mam
już pisałam, że ma 23 lata. jak widzę naszą przyszłość? dziewczyna prawdopodobnie zostanie za granicą a jesli nie, to i tak nie będziemy razem mieszkać. ja nie lubię jej a ona mnie, więc czasami grzecznościowo się spotkamy na niedzielnym obiadku, zamienimy trzy zdania na tematy nie związane z polityką, szeroko pojętą nauką czy kulturą.

dlaczego zarz ma byc cos ze mna??? to ona zaczela 1 miec jakies dziwne zachowania fochy i obreazanie na kazdym kroku poniewaz naleze do osob szczerych powiedzialam ze meczy mnie takie jej zachowanie i te jej fochy i obrazanie od tego czasuz zaczela pokazywac jaka jest naprawde byla wredna zlosliwa ui na kazdym kroku pokazywlaa mi ze jestem nie mile widziaan u nich w domu calamity moj chlopak ja chce na chrzestna bo to jego jedyna siostra:O

Gość Alkka7
a jak jest różnica wieku między Tobą a siostrą Twojego mena?

No to musialabys z nim porozmawiac. Chyba lepiej unikac takich sytuacji. Niech jego mama bedzie chrzestna i juz ;) Chyba, ze z mama tez masz napiete stosunki? A poza tym to az takie upierdliwe by nie bylo. Ta siostra i tak bylaby obecna na chrzcie, komunii, i slubie (no moze nie na bierzmowaniu wtedy :P ). To bylaby chrzestna Twojego dziecka, z Toba nie miala by nic wspolnego ;)