Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrtyzan

Nie mam sił do walki...

Polecane posty

Gość qrtyzan

Juz chyba nie warto :-(((

Gość krypta
Może napisz o co chodzi?

Gość qrtyzan
Jak to zwykle bywa chodzi o NIĄ. Ale ile mozna? Ciagla hustawka, raz sie wydaje, ze to koniec koszmaru, zeby nastepnego dnia wszystko runelo i dokopalo jeszcze bardziej ;-/

Gość qrtyzan
Zawsze warto? Nawet wtedy kiedy ona ma nowego, z ktorym chce sie juz ten tego??? ;-(((

Gość zawsze warto
jak w hollywódzkim filmie: jeśli ją kochasz to walcz o nią:) poważnie

Gość nie warto
szkoda życia, masz je tylko jedno, nie trwoń czsu dla byle kogo !!!

Gość qrtyzan
mam, dlatego jak mowie juz dosyc... A ze teraz mnie taki dol zlapal... daje sobie rade, ale mimo wszystko chwilami jest ciezko, bo nie moge w to wszystko uwierzyc... caly swiat przewrocil sie do gory nogami... ona taka cnotka, przez ponad rok nie chciala seksu, a teraz wystarczyl jej tlyko miesiac, zeby juz chciec z wlasnej nieprzymuszonej woli, bo twierdzi, ze tak bardzo go kocha i ze ona ja kocha ;-(

Gość jeśli to co piszesz to prawda
to nie dotknalbym jej już choćbym kochal bardzo mam swoja dume i honor JESTEM FACETEM

Gość qrtyzan
Ja mam tyle ile ona - 18. Wiem, ze jeszcze szczeniak, ale nie trabie naokolo jakie to ja mam swoje wartosci tylko sie ich trzymam, a ona wrecz przeciwnie... tyle moralizowala jak z nia bylem, ze ona jets taka delikatna, wrazliwa... od momentu kiedy nie jestesmy razem w ogole jej nie poznaje - i to mnie wlasnie najbardziej boli... Byla ze mna, wiem, ze chciala sie ze mna kochac, ale czekalismy na jakis piekny moment, zeby to nie bylo byle jak, chcialem, zeby dla niej to bylo najpiekniejsze, a tu taki klops... i to jeszcze nie ona aj zacheca tylko ona sie sama pcha... Ten chlopak jej tak zawrocil w glowie, a ona jest wniebowzieta, bo on jest starszy, powazny, obiecal jej, ze "jakby co" to sie z nia ozeni, ze bedzie z nia do konca zycia...

qrtyzan Standardowe gadki faceta, który chce sobie ruchnąć. A pies nie weźmie póki suka nie da. Brutalne ale nie trać łez na nią. Bo nie warto. Jeszcze wiele lepszą znajdziesz:) Sam wiesz, że ta byla nie dla Ciebie. Nie męcz się:)

Gość przeleci idiotke
i zostawi i dobrze jej tak to już nie twoja sprawa

Gość zbytdobryzebygokochac
Powiem ze swojego doswiaczenia, ze nie warto. Tez bylem zakochany, ale co z tego one nie chcialy bo cos tam. Bo milosc jest wtedy kiedy kocha sie z wzajemnoscia, a tu o wzajemnosci nie moze byc mowy. Nic na sile jak cos bedzie czula to sama przyjdzie, odupsc chlopie bo narobisz sobie jeszcze wiekszego bigosu i po co ci to? Powiem Ci cos jeszcze jestes naprawde blisko prawdziwej milosci. Z 2 lata Ci daje i bedzie git, a teraz sobie odpusc szkoda energii na kogos co nie jest ciebie wart.

Tylko niech ci nie przyjdzie do głowy wybaczenie jej jak przyjdzie do ciebie z płaczem! Proszę, bądź rozsądny bo widać że dobry chłopak z ciebie, nawet lepiej by było jakbyś poszukał sobie troszkę starszej dziewczyny, takiej 20 - 22 lata.

Gość qrtyzan
Wiem, nie martwie sie o siebie, bo dam sobie rade. Czasami tylko lapie mnie cos... bo my razem mielismy przezyc swoj pierwszy raz :-/ w ogole nie sadzilem, ze ona to moze chciec zrobic, nawet w ostatniej kolejnosci bym o tym nie pomyslal! Rozumiem, znalazla go sobie, chodzi z nim, ale nie sadzilem, ze bedzie chciala seksu! To do niej nie podobne! Bylem w szoku... w sobote do niej pisalem pare razy, ona w koncu odpisala, ze prawie to z nim zrobila... i ze nie jest mnie warta, bo jest zwykla dziwka.

Gość ja tez chcę..
przestańcie mu pieprzyć - ona się czuje zagubiona i tyle.

Zablokuj ją na GG. Wymaż wszystko co z nią zwiazane. Tak bedzie wiele lepiej, niby trudniej na początku ale potem to tylko Ci pomoże:)

Gość qrtyzan
Nie, blokowac nie musze, i tak sie do niej nie odzywam, a poza tym ona nie przesiaduje na gg. ja tez chce - ona zagubiona? Jak to?

Ona jest młoda, szuka wrażeń, chce spróbować czegoś nowego, tutaj już być może jej się znudziło, nadażyła się okazja to skorzystała, i tyle.

Gość ja tez chcę..
przeciez wy dopiero zaczynacie tak naprawde świadome relacje męsko-damskie...zobaczysz przeleci ją i będzie beczała w samotności..... raz można jej wybaczyć, ale nie robic z siebie idioty przed tamtym kolesiem. Niech ona też się do czegoś poczuje. Poczekaj cierpliwie jak on ją wykorzysta i rzuci. Pociesz się, ze tez taki mozesz być, faceci tak mają, ze jedna im nie starcza.

Gość przeleci idiotke
zagubiona ????? jasne tylko droge do wlasnej cipki pamieta doskonale

Gość ja tez chcę..
Poza tym moze ona jeszcze ne wie czego chce....a jak Ty masz tez 18lat, to nie wiadomo czy sam wiesz;) Ja bym się tam nie śpieszyla, mzoe spotkasz w tym czasie inna laskę i wtedy z czystym sumieniem odpuścisz sobie tamtą;)

Gość qrtyzan
Nie zostawila mnie! :-D Rozeszlismy sie za wspolna decyzja 3 miesiace temu :) Bylo po prostu tragicznie, ja mialem jej dosyc, ona tez nie byla szczesliwa, ale nie bylo innego wyjscia... a ze sobie znalazla kogo innego...

Gość qrtyzan
Sadzilem, ze przez ten czas cos zrozumiemy, pozyjemy sami i wrocimy do siebie, ja zrozumialem wszytsko, nabralem dystansu, zrozumialem jak chce zyc i jak trzeba zyc, moze to brzmi smiesznie, ale tak jest... no a ona przez ten czas zdazyla mnie zmieszac z blotem w swojej glowie i sobie znalazla innego...