Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pajacykat

Czy ktoś z Was posiada psa????? Mój jest jakiś dziwny

Polecane posty

Gość Pajacykat

Mój pies za każdym razem kiedy siada, albo wskakuje na łóżko musi puścić straszną pulę , wstydzę się wychodzić z nim do znajomych , bo w każdej chwili może się spierdzieć. Co to może być??? Doda, że moj pies bardzo lubi srać W DYWAN. Siada i pierdzi.

Gość ogórek kiszony
hehe może je jakieś wzdymające rzeczy ? wstyd to raz , ale przede wszystkim pies się raczej męczy - pomyśl , czy byś się nie męczyła , jakbyś ciągle miała nagazowany brzuch idź do weta i niech ci powie , co jest grane no chyba że stary już jest - może wtedy to normalne , nie wiem; ale do lekarza pójść nie zaszkodzi

Gość moze go czyms
zly dzywiasz. nieodpowiednim dla niego. sprobuj wprowadzic jaka zmiene. dawaj mu warzywa gotowane.

Gość Pajacykat
Byłam u weta , niczego się nie dopatrzył. A pies ma 16 miesięcy, no ale mówię wam, jak zacznie pierdzieć to może tak przez pół minmuty nieprzerwanie i ze zmiennymi tonami.

Gość ogórek kiszony
a co dostaje do jedzenia ?

Gość Pajacykat
suchą karmę, którą daję jej od dłuższego czasu i dodatkowo gotuję mu mięso z kaszą jęczmienną, itp, odżywia się dobrze, bo sierść jest lśniąca, ma humor itp.

Gość ogórek kiszony
hm no to w sumie niby dobrze może powinien dostawac trochę gotowanych warzyw do tego , nie wiem - albo spróbuj zmienić karmę , może to pomoże no i może powonien więcej się ruszać

Gość Janske
Ja mam tez psa a wlasciwie suke i ona nie pierdzi a mojej kolezanki suka na okraglo. Ja daje swojej do jedzenia sucha karme a on swojej z puszek.

Gość ogórek kiszony
mój pies jak pierdnie , to ten pierd zawsze czuć żarciem z puszki; ale on nie pierdzi jakoś nadmiernie , czasem , myślę , że w normie

Gość a ja podejrzewam ze
tak jak u ludzi pomogla by zmiana flory jelitowej, moze kup mu zwacz wolowy, psy dlatego szukaja podobno swinstw na trawnikach zeby zaszczepic dobra flore jelitowa a zwykle wlasciciel nie pozwala zrec swinstwa, czlowiekowi pomagaja jogurty i lakcid na wzdecia bo to dobre bakterie to moze psu tez ?

Moja też miała taki okres ,że puszczała \"cichacze\",ale żarła wtedy jak głupia kapustę w różnej postaci ! :o Teraz za to co jakiś czas wraca śmierdząca obornikiem,no i niestety trzeba ją myć gąbką !