Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka_007

Czy karbowane włosy to wiocha?

Polecane posty

Chcę pokarbować włosy na 18-stkę kuzyna ale przeczytałam już kilka opinii, że karbowane włosy są wieśniackie :-o Dziewczyny, a co Wy o tym myślicie?

Gość tak to wiocha badziew
najgorsze co moze być nienawidze tego rzygać sie chce na sam widok to gorzej niż wiocha wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wieswies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies wies

Gość encepencewktórejrece
tez tak mysle,kojarzy mi sie to z dyskotekami w podstawowce i gdzies na wiosce (nie obrazając ludzi ze wsi:) )

Gość Tez sie zgadzam
szczeniackie i wiesniackie:O

Gość ogórek kiszony
dla mnie wiocha to prasowanie włosów , które z naruty są figlarne i wywijają sie - żeby uzyskać efekt polizania krowim jęzorem; nie to ładne , co ładne , ale co się komu podoba

Gość tak to wiocha badziew
słuchaj nie powinnaś tego robić, ale skoro taki pomysł wykiełkował w Twojej głowie i skoro gdyby Ci nikt nie odradziłto byś to zrobiła to i tak nic Ci nie pomoże!

Gość zrob se
bedziesz wygladac jak Kleczkoska ze Zlotopolic.........hahaha

Nie no...nie chcę być uznana za wieśniarę :o I tak idę do fryzjera przed tą imprezą, co prawda to miało być tylko obcięcie ale chyba nastąpiła zmiana planów :P

Bzdura! Każdemu pasuje co innego. Ja w karbowanych włosach wyglądałabym jak idiotka, ale możesz sobie zrobic taką fryzurę na próbę, dobrać do tego odpowiedni makijaż i sama zdecydujesz, czy Ci takie uczesanie pasuje. Większa wiochą jest dla mnie ubieranie się na ślub i wesele jak, za przeproszeniem, do pracy pod latarnią. Widywałam często takie przypadki, że siedzi dziewczyna w kościele, a potem za stołem weselnym, a biust mało nie wyleci z dekoltu. To jest dla mnie większa wiocha niż karbowane włosy.

Gość GallNonim
Co sie czepiasz, jest przynajmniej na czym oko zawiesic :)

Gość Lola22
karbownica to juz przeżytek...albo jak kto woli "wiocha"

Gość już za niedługo to prostownica
będzie przeżytkiem i wiochą:-PDolączy do muzum razem z karbownicą:-o

Gość Karbownica
Karbowanie wlosy to nie wiocha - gorzej, to ferma!

Gość . . .
lepiej zastanow sie czy nie jestes za mloda zeby isc na 18, skoro pytasz ludzi jak masz isc uczesana...skoro ładnie ci w karbowanych włosach to czemu nie pokarbujesz? a to taka wiocha ze jak poszłam raz do szkoły w karbowanych to na nastepny dzien co druga dziewczyna miala takie...jedne wygladaly fatalnie a drugie bardzo fajnie...a wiocha to co najwyzej brak wiary w siebie i zaradnisci