Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKv

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość MKv

Przegladając tematy na Kafeterii nie mogłem się oprzeć wrażeniu że za chwilę ktoś mnie tutaj obrzuci obelgami, ale mimo to spróbuję poprosić was dziewczyny o szczerą odpowiedź: jaka byłaby wasza reakcja gdyby wasz dobry przyjaciel powiedział wam że w ogóle nie interesują go kobiety? Ze po prostu woli facetów? Błyskawiczne odrzucenie? Niesmak? Czy jest w ogóle ktoś dla kogo nie miałoby to żadnego znaczenia?

Gość słoneczko z południa
taki facet to materiał na dobrego przyjacielela, nigdy nie będzie stosował sztuczek żeby w końcu kiedyś zaciagnąć mnie do łóżka

ja rowniez przyjelabym to spokojnie i bez zadnego niesmaku o ktorym piszesz, akceptuje takie zwiazki, jednak nie wiadomo jak zareaguje osoba jaka masz na mysli

jeśli faktycznie jest moim przyjacielem to nie miałoby to dla mnie znaczenia czy woli kobiety czy facetów... ...przecież chodzi o to żeby to on był szczęśliwy w swoich wyborach a nie inni...

Tylko kolega...?? Czy ktos wiecej? ;) Przyjelabym ze spokojem ta wiadomosc. Co mialabym robic? ;) Nawet kiedys mialam taka sytuacje, z tym ze z kolezanka :) A wlasciwie dwie... tylko da druga to wirtualna znajomosc byla ;)

Gość sułtanos polonischen
słoneczko z południa =>myślisz że wszyscy myślą tylko o jednym ja mam przyjaciółkę od 15-tu lat i nigdy nie było żadnych nie jasnych sytuacji związanych z wyrkiem wręcz przeciwnie opowiadamy sobie na wzajem kto z kim i dlaczego.