Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ntynbaws

Czy sa jakies promocje w Orange przy doladowaniu za 50 zł?

Polecane posty

Gość ntynbaws

Czy sa jakies promocje w Orange przy doladowaniu karta za 50 zł? Czasem sa jakies pomocje, ze dostaje sie dodatkowo 10 zł, albo ze jest darmowy weekend, zazwyczaqj o takich prmocjach dowiadywałam sie dzwoniac pod bezpłatny numer *500, jednkaze od jakiegos czasu nie ma takich informacji, (ciagle mowi mi automat o promocji smsowej, pakiety masz gadane). Czy orientuje sie ktos czy sa obecnie jakies promocje> zagladałam tez na interntowa strone orange, lecz tez tam nie ma takich info. Z gory dzieki za odpowiedzi. bo chce sobie doładowac w tym tygodniu telefon a jezeli w przyszłym tygodniu bedzie jakas promocja to sdie wstrzymam

Gość ostatnio byla
jak do 13.10 doładowało się smsem na nr 880 to dawali 20 zł-skorzystałam

Gość ntynbaws
kurcze :/ zebym to ja wiedziała....a skad sie o tym doqwiedziałas? i ile kosztował ten sms pod ten numer?

Gość ostatnio byla
wcześniej dostałam smsa o takiej promocji i jeszcze się dowiadywałam w Orange ,że tylko po takim smsie promocja działa,sms doładowujący nic nie kosztował,na stronie Orange nie szukaj bo tam nie ma nic o takich promocjach,uwazaj na smsy od orange bo one informują

no właśnie tylko ten kto dostanie taki sms może skorzystać z promocji.. nie wiem na jakiej zasadzie oni przydzielają nr które otrzymują te smsy ale ja dostaje je często :D

ja też dostaję dosyć często smsy z informacją o tej promocji - w sierpniu to nawet 2 razy :) - ale robię tak, że powiadamiam innych o takiej promocji - i oni też dostają bonus po doładowaniu - pomimo, że smsa z informacją o promocji nie dostali

Gość Dobrze to okreslilas
A teraz jest taka promocja, ze przy doladowaniu za minimum 50 zeta dają jeszcze w ryja:)

Gość ntynbaws
jakby dostał ktos takiego smsa z informacja o promocji to dajcie pznac. z gory dzieki :) :) :) :) :) :)

Gość anieleckowera
i ja tez poprosze

Gość jeszcze raz sie pytam

Gość jeszcze raz sie pytam
czy przy doładowaniu tym sms pod numer 880 to jestes klientem orange GO czy Oragne Pop?