Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynamonowe ciasteczko

CO O TYM SĄDZICIE??

Polecane posty

W rozmowie na gg między mną a kumplem wyniknęło spięcie więc stwierdziłam, że sobie znikam... a on mi przesłał piosenkę :o oto jej słowa: Akcent Jokero VOCE FEMININA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos Ai sentir, sentir tu vos..(x2) ADY: Sofly she whispers a slow melody, A moment ago she was dancing with me, All I want is a kiss or two, Ooooh, baby don't go I'm in love with you. MARIUS: Lady, I'm falling so please don't go, My heart is in pain cause I love you so, All I need is a night with you, Ooooh, baby don't go I'm in love with you. VOCE FEMININA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentir tu vos.. VOCE MASCULINA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentir tu vos.. ADY: Softly she whispers a slow melody, A moment ago she was dancing with me, All I want is a kiss or two, Ooooh, baby don't go I'm in love with you. MARIUS: Lady, I'm falling so please don't go, My heart is in pain cause I love you so, All I need is a night with you, Ooooh, baby don't go I'm in love with you. VOCE FEMININA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentir tu vos..(x2) VOCE MASCULINA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentir tu vos..(x2) SORIN: JoKero un momento contigo, JoKero.(x2) MIHAI: JoKero un momento contiga, JoKero(x2) ADY: Softly she whispers a slow melody, A moment ago she was dancing with me, All I want is a kiss or two, Ooooh, baby don't go I'm in love with you. MARIUS: Lady, I'm falling so please don't go, My heart is in pain cause I love you so, All I need is a night with you, Ooooh, baby don't go I'm in love with you. VOCE FEMININA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentir tu vos..(x2) VOCE MASCULINA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentir tu vos..(x2) VOCE FEMININA: Que te gusta para mi, Que me digas para mi, Ai sentir, sentir tu vos, Ai sentir, sentïr tu vos.. jak myślicie, celowo przesłał mi kawałek z takimi słowami czy to przypadek? :o

Gość koko szanell
moze sie pomylil i mial to wyslac komus innemu...ja tak czesto sie myle:P

poważnie? :o heh...nie jest gejem, ale wie, że mam chłopaka :o :o :o miałam jednak nadzieję, że mnie nie podrywa... :o :o :o

nie pomylił się bo potem zapytał, czy podoba mi się piosenka :o

znają się, ale nie są kumplami raczej bo to ja ich poznałam ze sobą...

Gość panna na katafalku
Coś jest na rzeczy.

heh... :o