Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie...

nie rozumiem pozmozcie prosze

Polecane posty

Gość zycie...

Jezeli chlopak pisze ze ma klopot z ktorym sam musi sobie poradzic i prosi o czas i od tamtej pory nic nie pisze do mnie nie dzwoni (a robil to codziennie po pare razy) nie odp na smsy...to o co chodzi naprawde ma klopot czy sciemnia...okolo tyg temu powiedzial mi ze mnie kocha...juz mu minelo? w ogole nic nie rozumiem:(

Gość pulcia
Stary sposob na zerwanie. Przykro mi ale tak robia najczesciej takie tepaki jak twoj chlopak. Nie zawracaj nim sobie glowy! Powodzenia!!!!

Gość panna na katafalku
Zbył Cię...:O

Gość zycie...
ale Ci faceci sa tepi...nie latwiej byloby mu to powiedziec mi poprostu...eh...nie ten to inny nie mam garba ani 3 oka;) ale smutno mi bo faceci potrafia tylko gadac cytuje : 'bedziesz najszczesliwasza na świecie" ..." nigdy Cie nie skrzywdze" " bardzo mi zalezy na Tobie nic wiecej sie dla mnie nie liczy" i po co te pierdoły...kazdy facer potrafi tylko gadac :/ nie bede oklamywac sie ani Was ze strasznie mi przykro i smutno:( nic zlego nie zrobilam...wrecz przeciwnie bylo super...eh:(((

Gość panna na katafalku
Facet kłamie tak samo jak kobieta. Oczywiście nie znaczy to że Ty kłamałaś, po prostu są ludzie i parapety:)

Gość pulcia
ach,co poradzisz. ja jak mi gosciu tak powiedzial to powiedzialam mu ze juz nie musi do mnie dzwonic i tak tez zrobil palant jeden. nie zaluje bo potem nadazyl sie o wiele lepszy. A gadac to potrafia,prawda! Nie placz bo" pol swiatu tego kwiatu"!

Gość zycie...
nie mam zamiaru plakac bo nie jestem w nim zakochana...poprostu smutno mi i tyle przezyje tylko nie rozumiem czemu te szkodniki tak sie zachowuja...nie latwiej byloby poprostu TO POWIEDZIEC CZY TO TAKIE TRUDNEEEEEEE WRRR ;(((