Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me

Wejdzcie i przeczytajcie..

Polecane posty

Gość help me

Mam taki problem: kiedy sie denerwuje, szczegolnie kiedy musze powiedziec cos publicznie drga mi policzek. Strasznie glupio to wygląda. Przez to jeszcze bardziej boje sie wystepowac publicznie, powiedziec cokolwiek w grupie. A kiedy bardziej sie denerwuje ten tik nerwowy jest bardziej widoczny. I kolo sie zamyka.. jak to pokonac? czy w ogole sie da?? Moze powinnam zarzywac jakies witaminy/mineraly? A moze cos innego? Bardzo prosze o pomoc. Nie dlugo bede zmuszona sie wypowiadac przed duzą grupą, nie chce znow wyjsc na idiotke. Dla mne to naprawde spory problem... :(

Gość to nerwica
a ten policzek to tik nerwowy

Gość ciekawskaaaa
idź do lekarza , może Ci coś poradzi , ale nie masz jeszcze tak źle , znam taką babkę co jak się stresuje to ma wytrzeszcz :o

Gość help me
yy..nerwica? od razu lekarza mi trzeba? nie wiedzialam,ze az tak zle :( myslalam,ze wystarczy cos na uspokojenie..no nie wiem.. :S kurcze, ale do jakiego lekarza? cco mialabym mu powiedziec?

Gość help me
ja juz ide z forum, mam nadzieje,ze ktos jeszcze zaglądnie, ale ja niestety musze sie wyspac:) Ide snic o tym,ze wypowiadam sie blyskotliwe bez drgającego policzka .. :/ :( Dobranoc.

Gość help me
to jeszcze UP tak na dobranoc :D

Gość spadek poziomu
magnezu i potasu

Gość help me
Dzieki za odpowiedzi, sorry ze mnie nie bylo dlugo,ale nie mialam czasu. Chcialam zaznaczyc,ze ten drgający policzek nie jest caly czas, tylk owtedy kiedy wystepuje publicznie ... i nie jest to jakas nowosc, to juz od kilku lat tak sie dzieje :( Kupie magnez i potas, zobaczymy jak bedzie.. Jesli ktos ma jeszcze jakies rady, to bede wdzieczna za odpowiedz :)