Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie szkodzi

jak mam go zdobyc?

Polecane posty

Gość powaznie szkodzi

spotykam sie z facetem---ktory ma dziewczyne:( ale jest z nia krotko,ja coraz bardziej sie w niego wkrecam,zaczynam sie robic zazdrosna o niego ,wiem ze on nie jest z nia do konca szczesliwy.... i traktuje mnie jak swoja kochanke :( ale chyba juz chcialabym zeby bylo cos wiecej....co ja mam robic?:(

Gość panna na katafalku
Dać sobie spokój?

Gość powaznie szkodzi
tak by wypadalo ,chcialam tak zrobic ale jest coraz gorzej...,porazka,pomocy😭

Gość ojojojoj
nikt z nas nie wie jak sie czujesz .. może przeżywał coś takiego .. ale niew ie jak sie czujesz bo każdy odebira to na inny sposób porozmawiaj z nim powiedz że nie jesteś zabawką. i chchesz by wybrał pomiędzy toba lub nią ... jeżeli ją tak bardzo kocha to czemu ją zdradza raczej spotyka sie z Tobą coś chyba nie tak.. jeżeli wybierze ją pocieprisz ale .. niedługo przejdzie jeżeli pociągniesz to dalej wkrecisz sie po uszy i będzie coraz gorzej!

Gość powaznie szkodzi
moze powinam z nim pogadac ale chyba nie potrafie..... za kazdym razem jak dzwoni mam mu ochote powiedziec zeby sie odczepil nie dzwonil do mnie ale ja nadal to samo....ciesze sie jak dzwoni wrecz czeakam na telefon od niego..... boje sie rowniez powiedziec zeby wybierał miedzy mna a nia .......bo boje sie ze wybierze ja...a tego bym nie zniosła....:(