Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninkka

Zapomnialam tabletki!

Polecane posty

Gość Ninkka

W sobote wieczorem bralam tabletke i zauwazylam, ze przegrodka piatkowa jest pelna tzn nie wzielam tabletki w piatek! co mam zrobic? przedluzyc o jeden dzien czas brania tabletek? moge isc do ginekologa, ale nie bardzo mam na to czas, moze ktoras z was miala taka sytuacje i pomoze?

wcześnie o to pytasz... :o powinnaś była zabrać w tę sobotę obie tabletki (i tę sobotnią i tę z niedzieli). przeczytaj ulotkę swoich tabletek, tam masz wszystko napisane jak postępować!...

Gość czegos nierozumiem
czy niektore dziewczyny biora tabletki zaraz po przyjsciu od lekarza,bez uprzedniego otwarcia nawet ulotki:O?

Gość Ninkka
ulotke otworzylam, przeczytalam, a potem wyrzucilam nie nosze jej ze soba na kazdy wypadek! dlatego pytam osoby, ktore moze mialy taka sytyuacje i wiedza jak postapic. Co mam zrobic z ta dodatkowa tabletka? czy moge sie teraz kochac w tym cyklu? prosze, doradzcie

Gość mmmamaaa
ja nie rozumie troszke takich \kobiet !!! nigdy sie nie wyrzuca ulotki jesli nie pamietasz co jest w niej zapisane !!a ktora to byla tabletka ???ja ogolnie na \twoim miejscu zabezpieczla sie do konca opakowania i zaczela nowe opakowanie tabletek dzien wczesniejsz!!!