Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka baba jaga

pytanie TYLKO do mężczyzn Edyta Herbuś czy Maria Wiktoria wałęsa- jaki typ.....

Polecane posty

Gość taka baba jaga

urody jest dla Was bardziej atrakcyjny?:)

Gość maria wiktoria walesa
jest obrzydliwa !! ma urode wiesniaczki z pola :o sory. Ale pytanie postawione w temacie jest glupie :o

Gość taka baba jaga
ale to jest wątek TYLKO dla mężczyzn:o Nie sdla jakichś sfrustrowanych bab:o Pytanie jest proste i nie polaga na tym, żeby kogoś obrażać. A M.W. W. na pewno nie wygląda jak wieśniaczka:o🖐️

Gość barrio
oczywiscie ze herbus. jest sexy i korzysta z tego. walesa wyglada jak z kolka rozancowego. nie podnieca mnie wcaLE

Gość taka baba jaga
pytam, bo wygladam jak walesa... i zastanawiam sie czy przeprowadzic sie z miasta na wieś

Gość mój facet uznał
że wałęsówna na partnerkę na stałe a herbuś na raz.

Gość pikase
na wrzuta.pl jest jest filmik Edyty, wyglada ze jest osoba pelna temperamentu :)

Gość lakzer
Ani herbuś ani wałęsa.. Herbuś jest seksowna ,ale zbyt rozbrykana i zle sie jej z oczu patrzy..JA wole bardziej nieśmiałe kobiety..

Gość lakzer
z wygladu obie nie sa w moim typie

Gość ilona-diablica wcielona
Wałęsówna jest brzydka .... Ma krzywy zgryz! Jak się uśmiecha to widac i górne i dolne zęby ... A wogóle to jest taka z cicha pękł .... Bo Herbusiowa nie jest na okładkach gazet jak się całuje z nowo poznanymi fagasami , albo jak nachlana spi w samochodzie .... Poza tym Wałęsówna dała popis swojej inteligencji u Wojewódzkiego ...

Gość to było pytanie do mężczyzn

Gość o czym mówią we wrzucie
bo nie mam głośników:(

Gość faceci jak zawsze nie potrafią
odpowiedzieć na proste pytanie, a zazdrosne baby muszą nawrzucać każdemu:o Jakoś na ulicy nie widać codziennie tabunów lasek, raczej przetaczające się pasztety:o Gdyby chociaż połowa z was była podobna do jednej albo drugiej, żwiat byłby piękniejszy🖐️ A ze wsi, to same jesteście, co widać po : a) braku umiejętności czytania ze zrozumieniem b) wiejskim słownictwie c) wszechobecnym kompleksie tego, co "wiejskie"

Gość gdybyś Ty był podobny
do Urbańskiego...

Gość mechito
proste ze Edytka!! jest najsexowniejszą laską !!!!!!!!!!!!chce do niej nr kom ale nie mam jak zdobyć :((

żadną :-O kijem był nie dotknoł tych pasztetów i mega kretynek :-O ble

Gość Robertoo
obie są tak spasztecone że mam drgawki epileptyczne jak je widze, a jak juz otworzą te swoje japy z wiejskim akcentem to uszy mi się zwijają w trąbkę i włażą do dupy

Gość Edyta super laseczka
wiktoria na wieś doić krowy !

Gość miki123
Wałęsówna jaka jest taka jest ale myślę że sprzedałaby 100 razy Herbusiową. Ma dziewczyna charakter. A że trudny to tym bardziej jest warta zdobycia. A nie jakaś maślana laleczka.

MWW jest przeciętna i rzeczywiście coś z tym zgryzem ma nie tak nie działa na mnie wcale i kumple podobnie wypowiadają się na jej temat , jeżeli za większość średnich kobiet wzieła by się banda wizażystów , stylistów i innych to też były by gwiazdami ale pytanie żeby porównywać te dwie kobiety pod względem urody jest nie na miejscy poprostu EH jest ładna a MWW nie i tyle

Gość mówie wam ja uwielbiam kobiety

Gość mówie wam ja uwielbiam kobiety
ale te naprawde piekne a nie robione w foto szopach edyta jest spoko, przecietna dziewczyna tak samo jak marysia jednak obie maja inne temperamenty :D:D:D a edyta to ma dopiero urode balbym sie ja dotknac ale jakby ja wymalowali i jakas wizazystka sie za nioa zabrala to moge ewentualnie ja wyruchac bo do tego to ona zdolna a TU EDYTKA SLICZNA NA ZDJECIU > www.filmpolski.pl/fp/index.php/1140738

Oczywiście że Herbuś, nie znam faceta któremu by się bardziej wWałesówna podobała. Wolałbym własną dziewczynę.

Gość krasnal to ja
Wałęsówna-jestem pierwszy:) Herbuś do domu, wywalcie ją w koncu z jak oni speiwaja-aż uszy bolą

Gość adamus_kcd
HERBUSIOWA TO DUPODAJA! A JAK SPIEWA TO MOZNA SIE POZURAC!