Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z was tu

seks podczas ciazy - pozycje

Polecane posty

Gość jedna z was tu

czy os jakies inne pozycje oprocz tej na boku, ze maz jest z tylu, a zona do niego plecami? bardzo nie lubie takich pozycji... tzn - lubie, ale tylko jako gre wstepna. nie jest to dla mnie na tyle przYjemne, zeby cos z tego wiecej bylo. jakie znacie inne poyzcje?

Gość kilka możliwości
na jeźdźca, od tyłu...możliwości jest kilka :D

Gość zalezy ktory miesiac
ale ogolnie to wszystkie :P

Gość jedna z was tu
no wlasnie - tylko od tylu i na jezdzca - cos jeszcze?

Gość jedna z was tu
wszystkie chyba nie wlasnie - ja nie moge lezec n nim dotykajac go mocno brzuchem - tak samo on mnie ni emoze zgniaac w brzuch :( lezac na mnie... na siedzaco tez przodem nie ma jak - ogolnie lubie przodem, a nie wolno :(

Gość 0 Rh minus
dlaczego nie wolno niby przodem??Ja jestem za chwile w 7 miesiacu i kochamy sie caly czas normalnie, tzn z wieksza ostroznoscia na brzuch,ale "przednie" pozycje jak najbardziej, bez obciazania brzuszka.To jest przeciez cudowne i piekne

Gość /łączenie tematów/
Temat: pozycje w ciąży 14:06 myszka24 prosze o przesłanie mi linków z fajnymi pozycjami seksualnymi w ciąży fajne zdjecia albo urozmaicenia dzieki będziemy rodzicami termin 20 sierpien 2007 czekamy na ciebie Skarbeńku

Gość 543210
Bezpieczna pozycja w ciąży to taka: partner leży bokiem, a partnerka na plecach prostopadle do partnera, pupą tuz przy nim. Nóżki hop przez biodro partnera i do dzieła. Dzieciątko nie jest w żadnym stopniu zagrożone.

Seks w ciąży? jesteście obrzydliwe! Jak możecie! :o Przecież patrzy na Was dziecko:o Ciągle pod wrażeniem wątku z wibratorami "uchachana":D Tak poważnie to my też po prostu uważamy na brzuch ale jakoś wszystkie pozycje \"nam wychodzą\" :D

Gość Za 5 tyg termin
Przedostatnia pozycja naprawde wygodna.Polecam .......

mamo trojeczki zapraszam na temat .....czy podczas ciazy mozna uzywac wibrator. pozdrawiam

Gość a po co
pieprzycie bez sensu ?