Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytająca a wy odp

która zaszła w taki sposób???

Polecane posty

że facet nie skonczył w środku noznaczy wogole nie bylo spermy ani w srodku ani na zewnątrz bez wytrusku zaszła tak któraś z was?! odpowiedzcie ważne :)

Gość nie wiem ale
Kuzynka koleżanki mojej koleżanki w ogóle nie miała chłopaka, nie uprawiała seksu, ani nic podobnego i zaszła w ciążę!!!!! :D

Gość ściemaaaaaaaaaaaaaaaa
ale ściema

Gość nikisialka
takie sciemy to swoejj babci opowiadaj hahahha.. dobrae to ta kuzynka kolezanki twojej kolezanki jakas innna musiala byc..niezla sciema nie wiem kto w to uwierzy:/

Gość vaqa
Maryji tez nie wierzyli:P

Oj nie nabijajcie się, brutale! ;) Pannie chodzi pewnie czy bez wytrysku można zajść w ciążę. Ano można - płyn ejakulacyjny też ma plemniczki, choć nieco słabsze i w mniejszej ilości. Mężczyzna może nawet nie czuć, kiedy owy płyn się \"wydobywa\".

Gość nikisialka
hhe oki z tym stwierdzeniem ze wydobywa sie ten plyn ktory zawiera plemniki tylko w mniejszej ilosci zgadam sie w 100 % i chyba kazdy o tym wie,aczkolwiek w ciaze zajsc naprawde nie jest latwo i niektorym kobieta podczas seksu na mksa i wytrysku w srodku,a w tej sytulascji kiedy nie ma stosunku a ni wytrysku a ten plyn byl wprowadzony do pochwy palcami to tak czy inaczej jego ilosc byla by za mala aby doszlo do zaplodnienia owszem zdarzaja sie takie przypadki ale to naprawde bardzo ale to bardzo rzadkie przypadki!!!!A juz z wypowiedzia drugiej pani zupelnie sie nie zgodze bo gdzie ciaza przy braku po pierwsze chlopaka ,po drugie seksu A PO TRZECIE CZEGOS PODOBNEGO(bo tak jest napisane)przypuszczam ze chodzi tu o bre wstepna lub samo dotykanie sie w niejsca intymne!!!To jest poprostu z logicznego i fizjologicznego punktu widzenia nie mozliwe !!

ale mi chodzi o stosunek pełny tylko bez wytrysku na zewnątrz ani z zewnątrz !!!!

no to mogło być tak jak napisała michalina, o tym płynie ejakulacyjnym. Może to być nawet kropka, której nie czuł, a wydobywa się ona przed wytryskiem i wystarczy

Gość ja zaszlam
nie bylo wytrysku! wystarczyl plyn ejuakulacyjny zawierajacy plemniki:) i mam 1 roczna dzidzie:)

Kłania się CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM, ja pytająca a wy odp. Ciąża w takim wypadku JEST możliwa, napisać jeszcze jaśniej?