Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota kasjopeja

Znalazlam tel. komorkowy!!!

Polecane posty

Gość złota kasjopeja

chcialam oddac, zadzwonic z niego do kogos z listy kontaktow, ale jest juz zablokowany, zato gdy weszlam do skrzynki odbiorczej oczom moim ukazaly sie sms-y od kochanki - załosne, blagalne. telefon nalezy do zonatego faceta, dzieciatego, ona prosi o odejscie. on ją zwodzi. Zastanawiam sie co zrobic z tym fantem. mysle, ze los dal mi go nie be powodu, powinnam jakos zadzialac. znam juz imie nazwisko adres wlasciciela i jego kochanki, mieszkaja w innym miescie niz ja. co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość Marlon Brando jest brzydki
sprzedać telefon, a resztą sie nie przejmować. nie twój zakichany interes :-0

Gość jjgdgajdhk
ale zes se historyje wymyslilas

Kseniu, normalnie jest brzydki ;-) i tyle ;-):-P

bo jestem facetem????? :-P

Gość złota kasjopeja
nie, to prawda, bez sensu jest zmyslac cos takiego. ale serio zostawic te sprawe? przeciez ten glupi facet zwodzi jakąs tez glupia dziewuche, zona na pewno bez pojecia o niczym. mozliwe, ze zostawie te komorke jako memento jak kobieta moze sie upadlic. nie mialam pojecia, ze dziewczyny mogą tak sie ponizac. czytalam czasem topik "Kochanki", a tu mam zywy dowod, ze rzeczywiscie tak jest.

Gość złota kasjopeja
nie, danych tu nie podam, to juz by byla przesada. PS. MarlonBrando byl przystojny, zwlaszcza młody ;)

Gość obrzydliwa jesienna pogoda
Jesteś uczciwa, masz adres, oddaj Nie jesteś - zatrzymaj i sprzedaj a w cudze życie się nie wpieprzaj, bo i kochanka i żonaty będa mieli do Ciebie pretensje. O żonie nie wspomnę. :-0

Gość złota kasjopeja
tak, mam wszystkie szczegoly, wiem gdzie on pracuje, kim jest z zawodu - Jezu, jak komorka moze wszystko o czlowieku powiedziec.

nic lepiej nie rób.....każde kłamstwo kiedyś wychodzi i od zycia dostanie za te zadrade odpowiednio.....

Gość złota kasjopeja
na pewno nie sprzedam, zastanawiam sie komu by bardziej na niej zalezalo. Zonie, kochance, czy jemu??? kochanka wypisuje tam takie niedyskretne bzdury

Gość bezses
wiesz co ja mam pomysl..zadzwon do niego i powiedz ze masz jego telefon,ze oczywiscie musialas sparwdzic zawratosc wiadomosci...ciekawe jak zareaguje....moze nawet po niego nie przyjedzie..albo da ci zanalezne:)

spytaj kto da więcej

Gość bezses
normalnie ,przecie ziwe gdzie mieszka...na stacjonarny

Gość Zadzwoń do żony
-niech odbierze telefon !

Gość złota kasjopeja
hehehe, tak sytuacja jak z filmu. jak byscie Wy postapili. zadzwonic to mozna na stacjonarny jego , bo juz komorke na pewno ma nową z nowa kartą. telefon zgubil pare dni temu. serio nie wiem, co robic. pewnie ktos rzeczywiscie by go zaszantazowal, bo gosc musi byc zdrowo nadziany, ale..... nie wiem, nigdy nie bylam w takiej sytuacji. a jednak ten telefon nie bez powodu znalazl sie w moich rekach. ja wierze w przeznaczenie.

spytaj jaką ma propozycję :) A poważnie, zadzwoń do niego, powiedz co masz, zrób tego kopię, jesli facet jest fair, odwdzięczy Ci się. Ja jestem zdania, że własne sprawy dorośli ludzie powinni sami rozwiązywać. Nic o nich nie wiesz przecież.

Gość złota kasjopeja
poza tym, wiecie, strasznie zal mi sie zrobilo tej dziewczyny/kobiety. przeczytalam tez skrzynke nadawczą i on ja zwodzil czulymi slowkami i tym, ze odchodzi od zony, ze niedlugo rozwod i tak naprawde to gowno prawda.

Gość zrób dobry uczynek
i oddaj telefon małzonce:D ps czy az tak bardzo się nudzę, żeby odpowiadać na przygłupie prowokacje? hmmm...

Gość złota kasjopeja
Wierze nie tylko w przznaczenie ale takze w to ze istnieja formy zycia pozaziemskiego :-) Kiedys snila mi sie Hanka Mostowiak i nastepnego dnia porwali mnie OBCY :-( na szczescie zdazylam wrocic na 20;00 do domu by obejrzec nastepny odcinek MJM :-)

A co to za dobry uczynek ? Nie każda prawda jest błogosłaieństwem, czasem lepiej żyć w słodkiej niewiedzy.

Gość złota kasjopeja
tak, wlasnie tez mysle, zey powiadomic go , ze mam telefon, a on niech decyduje. propozycje, zeby sprzedac na allegro czy gdzies indziej są bez sensu, szmatą nie jestem, nie wtracam sie na razie nigdzie, ale skoro los dal mi ten telefon to nie po to, zeby sprzedac go za butelke wodki jak ktos by sam zrobil.

Gość złota kasjopeja
nie, serio to nie prowokacja, dlatego pytam, zeby nie popelnic bledu.