Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podatnik_zonaty

sex po porodzie i w czasie ciazy- czy naprawde inny?

Polecane posty

Gość podatnik_zonaty

planujemy z zonka dziecko, ale ja sie boje ze wszystko sie zmieni, ze rozszerzy jej sie pochwa po porodzie i ze w ciazy nie bedzie chcialas sie kochac, a pozniej bedzie sie czula nieatrakcyjna i jak juz cos bedzie to tylko pociemku i w zasadzie z mniejszym tarciem

Gość teterete
Zbieraj na cesarkę:-)

Gość to pytanie
a zszywaja samo wejscie do pochwy czy w srodku tez ja troche zwezaja.. tzn zeby byla taka jak przed?

Gość do mazoran
bredzisz czlowieku!!! pochwa sie nie rozszerza? macica- owszem.. juz podczas ciazy.. apochwa podczas porodu glabie! swoja droga- pochwa tez sie zkurcza po... ale taka jak przed juz nie jest.. chyba ze Cie w srodku zszyja

Gość wellon
Z tego co czytałam to owszem zmienia się, ale w niektórych przypadkach raczej na korzysć. Dochodzi m in. do obniżenia łechtaczki co moze przyczynić się do zwiększenia przyjemnych odczuć u kobiety, stąd wiele kobiet przeżywa swój pierwszy orgazm pochwowy właśnia po porodzie (tak było u mnie) Co do sexu w ciąży to większość kobiet ma wtedy zwiekszona ochotę. Rozszerzenia pochwy nie zaobserwowałam, powiem więcej lekarz, który mnie zszywał zrobił ciaśniejsze wejscie niz było. Jeżeli nie przytyje 30 kg to jest b. duża szansa na to, ze szybko wróci do normy. Ja tez się tym martwiłam, ale zupełnie niepotrzebnie, czuje sie atrakcyjniejsza niż przed.

Gość Kultura...
Rany jak to dobrze, że mój mąż ma mózg i nie myśli penisem.

Gość misiaczkaaaa
heheh dobre..

no nie.... dajcie spokoj.... ja tez wiele na ten temat czyutalam.... wlasniue o tym ze pochwa sie rozszerza i kobieta juz nie ma takiej satysfakcji podczas stosunku... nie wiem czy to prawda, ale cos w tym musi być, skoro przeszlo przez nia takie kolosalne dziecko.... to chyba zupełnie do normy nie powroci...

no bo wezmy to sobie na logike... np duży penis ma w obwodzie ok 15sm.... a obwod głowki dziecka jest o wiele mniejszy, to chyba pochwa juz nigdy ni9e bedzie taka jak przed porodem?

Gość xiza26
ja urodziłam trzy tygodnie temu,a teraz czekam aż wszystko wróci do normy bo jestem ciekawa jak bedzie,rózne pogłoski słyszałam każdy organizm jest inny i inaczej to przyjmuje ale mam nadzieje ze nie bedzie tak starsznie.

m-i-s-i-a skoro faceci mysla penisami, to czym Ty myslisz? domniemywam, ze dorosla jestes? do szkoly tez pewnie chodzilas? a na \"logike\" oczywiste rzeczy bierzesz? skad Ty do QN wiedze swoja czerpiesz? tylko bravo i naj czytujesz? to pewnie wszystko bez te atomy, ze waryjotow tyle momy :( i MENistra WSZECHwiedzacego?

Gość gość
A pomyslcie sobie, ze ogromny penis penetruje pochwe i nie ulega ona wcale permamentnemu rozszerzeniu po takim stosunku - wrca do normy. Jaki wniosek? Jest odwracalnie rozciagliwa. Wiec moze po przejsciu przez nia dziecka, tez wraca prawie do stanu sprzed porosu. Tak mi sie wydaje. Opowiesci o pochwach wiadrach to mity wg mnie.

no cóż troszkę sie pośmiałam-czy tylko ja tu rodziłam:D jedyna zmianę jaka przeżyłam to 2tygodnie postu od sexu-czas na zagojenie się i odpoczynek pochwa nie uległa większym zmiana i doszla do poprzedniego stanu kochani jeżeli dziecko jest duże to zazwyczaj jest cesarka, ja urodziłam naturalnie- dzidzia 3 900 wiec spokojnie jak będzie miała wasza dzidzia 5 to będzie cesarka i twoja partnerka będzie nie naruszona;)

Gość bardzo-mi-dobrze
Ludzie, wewnatrz pochwy są miesnie, to jedno z najbat=rdziej umiesnionych miejsc w ciele kobiety. Jesli po porzodzie pocwiczy miesnie kegla to wszystko wroci do normy, 100%. Dodam, ze jestem po dwoch porodach, nie moge sie opedzic od meza

Nic nie jest tak jak przed porodem, zmienia sie czasem na nikorzyść, będzie źle zszyte , lub nie dakładnie i już bedzie inaczej, a sex w czasie ciąży jest cudowny, kobieta odprężona nie boi się zajść w ciąże , bo już w niej jest, i można sie kochac kiedy się chce!!!!!!!

a ja mialam 2 cesarki dokladnie rok po roku bo wlasnie tego sobie zazyczylam bo chcialam zeby moja \\\"szparka\\\"pozostala bez zmian. w rezultacie moge wam powiedziec ze to nieprawda ze jesli kobieta ma cesarki to jej pochwa pozostaje bez zmian i ja jestem tego przykaldem bo moj maz stwierdza ze mam rozj.... cipke i nie ma ochoty na sex a ja z kolei po porodzie mam lepsze doznania niz przed- niewiem jakim cudem- bo w istocie jestem luzniejsza a on wkoncu przestal sie starac. zawsze bylam ta ktora rzadzila w lozku dlatego nie mowcie mi ze po porodzie poped slabnie czy cos - to istna bzdura- chyba ze ktos se zakoduje w glowie ze jest cos nie tak z kobiecoscia i wtedy wszystko sie wali . takze tym ktore jeszcze nie rodzily proponuje wybrac taka metode rodzenia jaka jest lepsza dla dziecka i jaka lekarz zaproponuje bo to naprawde nie ma znaczenia. niewiem jak to jest po porodzie naturalnym bo niewiem do czego przyrownac rozmiar mojej macicy ale jesli chodzi o tampony to tak samo mam problem z ich wlozeniem jak i przed porodem - ale co ma tampon do meskiego czlonka tak naprawde hehe

Gość zal patrzec na Was
Jakie to zalosne, widziec, jakie problemy macie, poprostu rece opadaja:( biedne kobiety