Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziura

kawa ne kaffe w samo południe to jest to !

Polecane posty

Cześć dziewczyny dzisiaj wszystko do doopy jest roboty dużo, samochód się popsuł, kasy nie ma eeehhhh! Jak sobie daję radę? Bez męża bym sobie nie wiem jak dała To on gospodarz domu jest Z rana z małym, przy okazji sprzątnie, wypierze i ugotuje potem do pracy a wracając zakupy zrobi Ja rano wychodzę wracam o 17, zabieram małego od babci, jeszcze z godzinkę na dworku potem kolacja, kąpanko i spanko i potem już jest 20.30 ja coś jem robię prasowanko przychodzi mąż, chwilę pogadamy, z Patrycją tez i lulu. Normalne życie Wieczny brak czasu :( Nie wiem, jak to robią kobiety, którym mężowie nie pomagają :( Ja czasem nie mam czasu obciąć paznokci nawet :) Potem wpadnę, bo sporo pracy mam.

To ja sie do was dołączam. :) Kawka z mleczkiem, bez cukru. Za sernik dziękuję, bo nie lubię.

No ja też sobie jakoś radzę ,grunt to zorganizowanie się. Ale bywajągorsze dni :( Rano nie lada wyczyn to punktualne wyjście z domu aby odprowadzić córcie do zerówki. Potem po drodze zakupy i czas nawymyślenie co na obiad. Mimo obowiązków to cieszę się ,że mam dwoje dzieci. dom jest taki pełny i czasami za głośny;) Ale mam czas na kawę i na kafe:D

podziwiam was, rafinka i gumijagoda, ale to zycie ja pracuje ale nie mam jeszcze dzieci, jestem mezatką na razie mam plan nacieszyc sie zyciem we dwoje, ale nieukrywam ze planuje nidługo zostac mamą, wiecie co zjadłabym frytek mam smaka, za sciana mam bar, ale wiem ze nimoge, poco kusic los, odchudzanie poszło sie:\"wali\" na ryj wuiec staram sie ograniczac, wy przy dzieciach to macie darmowy ruch...spoko spoko tydzie wam nie grozi

Madziurka ten darmowy ruch to u mnie mit,do popołudniowej kawki ciasteczko więc .... A teraz zmykam bo muszę iść do miasta,zaliczyć przymusowy spacerek i to w dodatku pod górkę:)

no kobiety nie wierze nie na forum bo smaka robicie. ah wam to dobrze, ja ogrzewam sie kawa inka bo mi zimno

Mi tez smaka zrobiły, ale zamiast pizzy ide teraz gotować zupke dla Kacperiuszka:P Miłego dnia

Gość
kwas foliowy na recepte????niemozliwe Zrobiłam gołąbki prosze ,czestujcie sie smacznego

Ten kwas foliowy o wyższym stężeniu jest na recepte ,folik o,4 kupi bez problemu. Zapraszam na popołudniową kawkę Nagotowałam synusiowi zupki na cały tydzień ,zapakowałam w słoiczki i spokój. Coś mnie głowa nap.... Wstawiam wodę.

mnie też głowa nap... od rana zima idzie wypiłam 6 i ostatnią dzisiaj kawę chyba bo padnę na zawał spadam do domu

czesc ja po drzemce, chryste jak mi sie spac chciało w robocie wyszłam poł h wczesciej ide niedługo spac no normalnie zapadam w sen zimowy, nie wspomne juz o sexe z mezem u mnie kicha ok chyba nie zlicze....3 tygodni? tylko sie nie śmiac