Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziura

kawa ne kaffe w samo południe to jest to !

Polecane posty

ja juz pije bez mleka lekką słodzoną moze sie przyłączycie? to forum polecił mi kumpel(az dziw super facet) jego zona niedawno urodziła i dlatego tutaj jestem, od wczoraj mam necik w domu wiec korzystam mozemy pogadac o naszych sprawach, obawach o wszystkim. zaproponujcie temat

Witaj.Ja juz po kawie. Madziura to forum o macierzyństwie czy jestes juz mamą,a moze bedziesz nią niedługo? Ja mam dwoje.:) Paulka pozdrawiam.:D

Gość koko szanell
gumijagoda >>>ale masz sliczne dzieciaczki:)

sory ale cos mi net nawala, nie mam jeszcze dzieciaczków, ale ostro sie szykuje, mysle o tym dosc intensywnie dlatego wybrałam to forum. paulka szczerze to nigdy nie słyszałam o szkodliwosci rabarbaru, mama zawsze robiła z nim placek

żeby te dzieciaczki były jeszcze takie grzeczne jak są ładne to byłoby oki:D A o szkodliwości rabarbaru to pierwszy raz słyszę,nawet soczek można kupić?

paulka kwas szczawianowy wytrąca wapń z organizmu, tak, że w ciązy nie polecany. To samo szpinak, jak już tym sie raczysz to w połączeniu z mlekiem :)

To i ja sie przyłącze, właśnie robie sobię kawkę. Synek spi, wie cmozna w spokoju wypić.

Gość
Poprosze mała czarna Przyniosłam serniczek sie panie czestuja Hej Rafinko wiem skad cie znam -przypomniałam sobie Paulka dzieki za fotki Jaka radosc bije tam na twoich licach Wszystkiego dobrego

Hej paulka nareszcie Cię znalazłam Wszystkiego naj,naj,naj lepszego na nowej drodze życia. żeby Cię mężuś zawsze słuchał :-D ( i przede wszystkim rozumiał co do niego mówisz.... :-D ) I cudownych dzieciaczków ( jedno juz w drodze. ) I Paulka abyś w oczach miała tylko łzy szczęścia nigdy smutku. Pozdrowienia dla męża.

Gość
Rabarbar --a kysz a kysz nie pij tego paskudztwa ani to smaczne ani zdrowe Ot...... zielsko

O serniczek z przyjemnościa! Kaw juz dzisiaj 5 zaliczyłam . A skąd mnie znasz Net-ar? bo mnie ciekawość zeźre :D:D:D

sorki nie było mnie ale juz jestem własnie wypłam inke znów, wiecie co dostałam mandat za złe parkowanie, jasna cholera ale wiecie ( jak to sie załatwia) az wstyd sie przyznac, pozdro jade na zakupki wpadajcie czescie net ar-ales mi zrobiła ochote na sernik, kurde moze przyślesz kawałek-pocztą kwiatową bedzie szybciej...do wieczorka dzis robie krokiettyyy....musze dla meza zeby mu sprawic przyjemnosc.bez podtekstów

hmmmmmmmmmmm krokirty udały sie znakomicie, jutro do pracy znow trza wstac wczesnie odskrobac aurko, bo zamarzają szyby, mróz z rana, hej no co jest kawka, kakałko, owocowa herbatka a moze mały drink z wieczora nikomu nie zaszkodził......zapraszammmmm !!!

zbiórka 123....kawopijoszki ja juz na posteunku, czekam na kolejne posty, co dzis robicie jakie macie plany na dzien podobno ma byc dosc ciepło słonce juz jest.

Witam U nas rzeczywiście pięknie, ale bez kawy sie nie obejdzie, bo synek ząbkuje i musze do niego wstawać w nocy. A macie cos do kawy??:D

no szczerze to ja mam krokieta, ale czekam na sernik od net ar, ile ma synek? i wogóle jaki jest grzeczne dziecko?

widze niedługo poł roczku, jaki radosny chłopczyk, tez chciałabym miec 1go synka, pozdrawiam.

brak mi słów... a co tak długo, za duzo pracy praca po godzinach, to niezły zapas kanapek musisz brac ze sobą, gdzie pracujesz jesli mozna spytac rafinak powiedz mi bo mnie to dopiero czeka jak dajesz sobie rade z dzieciątkami, opisz swoj dzien.