Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ormilka

jak osmarowac komus dupe w pracy =jest to nauczyciel?

Polecane posty

Gość ormilka
czy mozna napisac maila do dyrekcji? chodzi o potwierdzenie glupoty ludzkiej - pedagogicznej

Gość są ludzie nie oświeceni
nagraj na mp3 i dawaj do uwagi!! Glupote trzeba tępić!!!!!!!!!!!!

Gość ormilka
Chodzi o to aby osmarowac kogos w pracy, poprostu napisac fikcyjna skarge na pedagoga szkolnego za jego glupie zachowanie

Gość dsad
no to napisz w czym problem

Gość ormilka
ale jak to zrobic? nikt sie nie zorientuje?

Gość katte
,,fikcyjną skargę''????

Gość ormilka
babka jest tak pusta a udaje pepek swiata i trzeba ja troche sprowadie coszic na ziemie podpowiedzc

Gość ormilka
sorry, sprowadzic na ziemie podpowiedzcie cos

Gość moze napisz co
zrobiła,jaka jest ? opisz sytuacje,uczy w liceum i czego uczy/

Gość oj...
czemu to samo pytanie zadajesz na topiku o tesciach??? czy ta pani to twoja tesciowa???

Gość po kiego te wyzwiska
? i to pisane przez kobiete,wstydzcie sie

Po pierwsze, ja nikogo nie wyzywam, jeśli to do mnie było. Po drugie, to nie ja się powinnam wstydzić, tylko wredni ludzie, którzy knują intrygi, wymyslają świństwa po to, żeby komuś zaszkodzić. Po trzecie, co Ci za różnica czy zwyzywa Cię mężczyna czy kobieta?

Gość ormilka
juz nie mam sily do tego czlowieka i cala rodzina ma jej dosyc

Gość po kiego te wyzwiska
a tak że kobieta ,przyszła matka powinna miec jako taką kulturę,nie chciałbym żony -chamicy

A ojciec cham, to już wszystko gra?:D Nie martw się, nie zostane Twoją małżonką i nie zamierzam rodzić Ci dzieci.:D Oczywiście, żona intrygantka i donosicielka, niczym kreacja wenezuelskiej aktorki, to dopiero kąsek.:D Wsadź sobie swoje porady w nos, bo i Ty kulturą osobistą nie grzeszysz. Adieu.

Gość G-r-o-z-a
Osoba piszaca taka polszczyzna "jak osmarowac komus dupe w pracy =jest to nauczyciel?" raczej nie ma szans na napisanie donosu, raczej na osmieszenie sie. Pomijam juz fakt,ze donos i oczernianie kogos jest czyms obrzydliwym.......

Gość nie o to biega
wg mnie przeklinanie kobiecie nie przystoi,jakos nie pasuje,poza tym nie wiemy tak naprawdę ile złego uczyniła ta tesciowa,może faktycznie jest to istny diabeł w spodnicy ? :D

Gość nie o to biega
płomykowa mam Ci ublizyc,bo zarzuciłas mi brak kultury?prawda w oczy kole?-tak myslę ,idz w pi....)

Plomykówka,facet ma rację ze takiej starej babie jak Ty nie wypada w ten sposób pisać do kogokolwiek,idz do garów i na mszę moherowy berecie

Brak kultury to również wytykanie innycm ich błędów. Zwłaszcza tym, których nie znamy. A kimże jesteś, żeby mówić co komu przystoi a co nie przystoi, jak inni mają pokierować własnym życiem, co robić i jak wyrażać własne mysli? Kimże jesteś, żeby wyrażać zgodę na robienie świństw i fałszowanie informacji? Kołtuneria bez moralności. Tfu.

Gość ormilka
do plomykowki---> wlasnie o to chodzi ze moja tesciowa nie ma kultury, zachowuje sie wlasnie tak jak napisalas, wytyka wszystkim bledy, ...itd przeciez tego sluchac nie mozna myslalam tylko jak ja sprowadzic na ziemie babka popelnia takie bledy, zedzieci sie wstydza a mnie wytyka w oczy, bo jakze ona jest szczera i mowi tylko w oczy a ja...? mam tez to zrobic?

Przecież lepiej powiedzieć komuś prosto w oczy, że się go nie lubi, i że nie zgadza się na to, żeby wtrącała się w nie swoje sprawy, niż pisać donosy i pomawiać. Nie bądź wrednym człowiekiem.

Gość ormilka
jak jej powiedzialam ze nie nadaje sie ani do zycia ani do wspolzycia tomi powiedziala (wpiera mi) ze jestem niezrownowazona emocjonalnie ona z nami rozmawia jakby byla w pracy jest to pani pedagog

Gość ormilka
ponoc najwazniejsza osoba w szkole jak nie w szkolnictwie jak sama sadzi