Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzych26

Jak nie dopuścić do małżeństwa bylej dziewczyny

Polecane posty

Gość panna na katafalku
Wychodzi za innego - znaczy Cię nie kocha. Proste.

Gość buska pa
bylo jej nie rzucac baranie

Przyjdź na ślub i powiedz, że masz ale:P A tak powaznie jakbyto była życiowa Twoja miłość to byście byli razem:) Jak ją kochasz - pozwoól jej być szczęśliwą i zapomnij o niej:)

Był tu kiedyś podobny problem na ogólnym. Kolesie wpadli na pomysł aby wysłać narzeczonemu zdjęcia i filmikn jak się pierdolą. I facet zrezygnował z małżeństwa..:D

Gość maślanka
a moim zdaniem to trzeba walczyć o swoje szczęście; kto wie , może ona też by wolała być z nim , a za tamtego wychodzi , bo juz "pora" albo z innego bzdurnego powodu; na twoim miejscu umówiłabym się z nią i próbowała wywąchać , jak sprawa wygląda , może wywaliłabym nawet karty na stół i powiedziała , że chciałabym , żeby to ze mną sie ożeniła , a nie z tamtym gościem; jak już cię nie kocha , to musisz przełknąć , ale przynajmniej wiesz , że nic wiecej nie możesz zrobić

nawet mam takie zdjęcia, i prawdę mówiąc sam nie chciałbym dostać takich zdjęć swojej narzeczonej przed ślubem , zresztą ani po.

Gość ludzie popełniają...
spytaj się jej wprost czy jeszcze cos do ciebie czuje... jesli powie ze tak to walcz o nia a jak bedzie przekonana ze ciebie nie kocha a kocha innego to musiszsie z tym pogodzic niestety

Gość ludzie popełniają...
to wyslij temu jej narzeczonemu albo daj do reki ciekawe co wyjdzie z tego

Gość O Boze
Facet ! No comment ! jak bylaby Twoja miloscia , to wychodzialaby za Ciebie , nie sadzisz? :o

Nawet nie mysl o wysyłaniu waszych zdjęć jej narzeczonemu. Dobrze, że masz przed tym opory - znaczy, że jestes myślącym człowiekiem. Ci tutaj cie podpuszczają, chcą sensacji. Takim zagraniem możesz zniweczyc ich slub (może ona go kocha) ale nie licz, na to, że po takim świństwie ona by do cebie wróciła. Nie można nikomu niszczyc zycia. Spotkaj sie z nia i porozmawiaj.

Gość Wake up
Powiedz,ze jestes z nia w ciazy :o Zadziala, zobaczysz !

Gość ale moze
to bylby niezly test tamtego faceta, jesliby ja rzucil po dostniu takich rzeczy tzn ze debil i tyle, a ona by sie przed kolejnym zjebem uchronila co? hehe ale wymyslilam, az zapialam z zachwytu nad soba:P

Gość ewrwer
Pomysł z wysyłaniem zdjęć: - gdybym ja dostała od byłej dziewczyny swojego narzeczonego takie zdjęcia, to pewnie poczułabym złość, gniew, ale w życiu bym nie pomyślała o odwoływaniu ślubu. Nie dałabym suce wygrać. Zresztą - ich igraszki na zdjęciach to żaden powód do odwoływania ślubu. Bardziej to o niej pomyślałabym że żałosne z niej dziewczę - ale gdybyś jednak wysłał a on byłby na tyle głupi by od niej odchodzić z tego powodu to nie łudź się że wróciłaby do Ciebie. Wtedy Twoje szanse już zupełnie spadłyby poniżej zera.

Gość sciemnia
to jest prowokacja Krzychu26 juz na kilku topikach opowiadal jak to wyrywa panienki a na zone bedzie sobie szukal 17letniej dziewicy. facet nie zywi zadnego uczucia wobec kobiet z ktorymi spal i uwaza je za "worki na sperme" :p dobrze go pamietam bo rozumkiem chlopak nie grzeszy. mam nadzieje ze chociaz ptaszka ma duzego ..... SZKODA WASZYCH KOMENTARZY

Gość Facet powinien wiedzieć
z kim się żeni więc spokojnie wysyłaj, niech wie jaką kurwe se bierze

nigdy nic nie pisałem o 17 letniej dziewczynie choć brałem udział w takiej dyskusji ale to nie ja byłem autorem tematu

Gość sciemnia
facet jest jak pies ogrodnika.... wysylajac zdjecie i tak jej nie odzyska tylko napsuje krwi dziewczynie i jej facetowi duzo was tam jeszcze jest? mam na mysli jemu podobnych palantow. jak do kurwienia sie z laskami to pierwsi a potem na fiucie staja zeby takiej zmarnowac reszte zycia ZALOSNE

Gość do sciemnia
nic dodac, nic ujac.

Może facet rzeczywiście myśli że żeni się z porządną dziewczyną, a przed śliubem takie zdjęcia. Takiej to bym nie chciał i niewierze że jakikolwiek facet chciałby.

Gość sciemnia
Krzysiu nie chce mi sie grzebac w topikach ale to byl temat o dziewicach dobrze pamietam ze pisales ze dziewica to tylko tak z 17stka bo starsze to juz posprawdzane no chyba ze masz klona - to cofam powyzsze i przepraszam

naprawde imponuje mi wasza solidarnosc plemnikow mam nadzieje ze wkrotce laski tez ewoluuja do takiego poziomu zeby nie spotykac sie z facetami, ktorzy bzykali juz pol miasta to bardziej oblesne niz uzywanie wibratora znalezionego na smietniku

nawet pisałem że to bardzo dobry pomysł 17 letnia dziewczyna ale nie mój i nie ja byłem autorem tamtego tematu.

Na jej ślubie możesz wystąpić, gdy ksiądz zapyta, czy jest ktoś, kto zna jakiekolwiek powody, dla których tych dwoje nie może... :)

Ale tu wszyscy kombinują :O Brr, co za towarzystwo. Jak mozna radzić w ten sposób ? do autora: Jak sam zauważyłeś dziewczyna jest już BYŁA, nie masz do niej żadnych praw, a Twoje próby \"niedopuszczenia\" jej do małżeństwa z innym uważam za niskie. W ten sposób dajesz się poznać jako nadgorliwy samiec dyktujący swojej byłej, zniewolonej pannicy warunki, jak ma żyć. Problem polega na tym, że ona wybrała już innego, co powinno dotrzeć do Twojego zbolałego ego i wyzwolić radość, że wreszcie spotkała kogoś, kto będzie dla niej oparciem, a nie śmieciem stwarzającym pozory miłości.

Ale musisz sięliczyć z faktem że z tamtym już spała bo raczej nie czekają do slubu.