Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość via dolora

fundujemy sobie depreche na własne zyczenie

Polecane posty

Gość via dolora

wiecie że depresja jest wynikiem błednego myslenia..? Czytałam że jedna z takich "skrzywionych mysli" jest myśl: Nie potrafie zyc bez miłosci. Nikt nie udowodnił że człowiek nie moze życ bez miłosci, ale jesli sobie to wmówimy to tak sie stanie... A już w ogóle tragedia gdy ta miłosc po prostu nie nadejdzie.. deprecha jak w banku!

Gość *....*
brak miłości to nie depresja :o

Gość ala ma kota a nawet rybki
mam depresję mam kochanego faceta i rodzine i co ty na to:)

Gość podpisuje sie
zgadza sie, mam depresje, czuje sie nieszczesliwa, z powodu braku faceta:O i prawda tez jest, ze nie potrafie o niczym innym myslec jak o negatywach, moje myslenie jest zle, wprowwadza mnie w stan depresji, zadna rewelacja.

ja tez mam czasami napady depresyjne mam fajnego faceta mam udaną rodzinę (rodzice i rodzeństwo) studia...a mimo to też mi się zdarza...i też widzę masę złych negatywnych rzeczy...ale czemu....???

Gość kukuryku na patyku
może i tak jest... pomyslę nad błędnym myśleniem

Nasze beznadziejne życie nas dołuje, małe pensje brak szansy na lepsze życie, taka beznadziejna rzeczywistość...po prostu Polska

moja depresja spowodowana jest kompleksami wiedzy lub jej braku lub tego że nie studiuję na wymarzonej uczelni... ech...tylko dlatego że są bogatsi i sprytniejsi ode mnie mam durne kompleksy ! :-o