Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exlemonka

balsam krzemowy stosowałyście

Polecane posty

Gość exlemonka

podobno dobry na wszystko ale szukam u was dziewczyny potwierdzenia i sposobów używania pełna nazwa to balsam krzemowy uwodniona krzemionka prof.dr. W.Tuszyńskiego

Gość exlemonka
halo jest tam kto nikt tego nie stosował kochane

witam.troche pozno moze pisze bo po dwoch latach znalazłam ten temat ,ale jakby ktos kiedys tez szukal cos o tym to moze go przekonam :) krzemu a dokładnie balsamu krzemowego dr.w.tuszynskiego zaczelam stosowac w najgorszym dla mnie okresie zycia- stosowałam na alergie skorna przepisana przez lekarza rodzinnego masc elocom niewiedzac o tym ze po odstawieniu jej cos mi sie stanie.... zaczełam chodzi do bardzo dobrego dermatologa w wielkopolsce-dla mnie najlepszego w polsce dr.bulikowskiego. po odstawieniu masci elocom na całej twarzy wyszły mi momentalnie wypryski-jeden obok drugiego -wszedzie gdzie moga sie zmiescic!!!! nawet na powiekach. pan bulikowski zapisał mi wlasnie wtedy krzem,slow-mag (magnez) i biotyne. oczywiscie wiadomo ze kazde tabletki czy witaminy zaczynaja działac po minimum 3 miesiacach stosowane regularnie!!! nie chcialabym przezyc jeszcze raz tego koszmaru z ktorym sie meczyłam 6miesiacy siedzac w domu. jezeli mam polecic wam cos na problemy z cera to własnie bedzie to krzem- jedzac 3 razy dziennie 1 mała łyzeczke doustnie popijajac woda niegazowana lub sokiem. na efekty trzeba co prawda poczekac ale naprawde warto... i jesli ktos to czyta naprawde odradzam uzywac masci elocom- moze i działa na uczulenie skorne-ale to tylko na poczatku! jest to masc sterydowa wiec nawruci sie wam wszystko po odstawieniu dwokrotnie!!! www.krzemlimba.pl to stronka ztym balsamem krzemowym ;) polecam!!!

Gość aaa...
lola a co to za alergie skorna mialas i czy tym balsamem moge posmarowac twarz?

Gość aaa...
lola jeszcze mam jedno pytanie czy moge na wlasna reke jesc ten krzem czy musze konsultowac sie z lekarzem. Czy to co bralas to byly tabletki czy jakis plyn bo pisalas cos o jednej łyzeczce. Ja jako takich problemow nie mam z wypryskami raz na jakis czas cos wyskoczy gorzej jest szyja tutaj robia sie male ropniaczki, ponadto mam skore pokryta malutkimi krostkami ciezko to wyjasnic takie chropowate nie mam czysto gladkiej skory

alergie miałam od słonca i solarium-uwielbialam chodzic na solke wiec zaczeło mi to wychodzic przez opalanie. mozesz jesc ten krzem bez problemu-to tak jabys brała witaminy na włosy czy paznokcie. ja stosowalam 1 lyzke dziennie po posiłku 2x lub 3x. najlepij spytaj jeszcze w sklepie w ktorym kupujesz krzem. to jest ten balsam krzemowy-na stronie dr. w.tuszynskiego jest napisane zeby smarowac twarz. ja stosowalam to doustnie. jest to bezsmakowe ale ciezko sie połyka i mi szczerze mowiac troche na wymioty zbiera ale tojedyne wyjscie aby wewnetrznie uzupelnic niedobory krzemu. dla mnie to jest najlepsze na cere i włosy.

Gość aaa...
aha juz rozumiem czyli ten balsam stosowalas doustnie troche sie zdziwilam ze balsam doustnie stad to pytanie. a przy okazji zapytam czy twoja alergia byla w postaci jakichs wypryskow czy plam? ja mam brazowe plamy na czole i dermatolog nie umiala wyjasnic od czego to .

Gość jakajaka
a gdzie mozna takowy balsam zakupic?

Gość mario1910
Jest coś o wiele lepszego niż ten balsam. Enterosgel Suplement na bazie krzemu organicznego (70% krzemu 30% wody), rewelacyjnie oczyszcza organizm z toksyn, działa na alergie, egzemy zaplenia skóry, łuszczycę, poprawia mikroflorę jelit i pomaga przy zatruciach. Ponadto usuwa alkohol z organizmu i przyspiesz gojenie ran.

Gość gość
stosowałam krzem zewnętrznie i do ustnie jest to rewelacja chce podzielić się doświadczeniem wylczylam zoladek miałam wrzody nadkwasnosc stosowałam na wypryski robiłam krem dodając lyzeczke do kremu na oparzenia a jeszcze wspaniale lekarstwo na odleżyny na wiele iinych schorzeń jest to pierwiastek zycia pozdrawiam aaa jeszcze na dziasla super sprawa moi drodzy

Gość słoneczna pomarańcza
czy ktoś jeszcze stosował BALSAM KRZEMOWY? proszę o opinie.

Gość gość
działa, wzmocnił mi pazury niezmiernie

Gość gość
Na innych stronach ten sam balsam można kupić za 42 zł. Wychodzi na to że ten pośrednik sprzedazy jest bardziej zachowanym na pieniądze

Gość gość
Zachlanny na pieniądze- miało być, podłącza pisania przeskoczylo