Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem

czy moge mu zrobic krzywde???

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem

moze jestem przewrazliwiona ale ostatnio wogole nie moge spac bo boje sie ze przygniote dziecko Jestem w 29 tc i czuje dzidzia przez skore wiecie czasem nozke albo raczke :-)Boje sie spac zeby go nie przycisnac:-) czy ja mam juz swira caly czas budze sie w nocy Myslicie ze mozna zrobic dziecku krzywde podczas snu??

no cos ty chyba masz swira:)nic mu nie zrobisz nie kładz sie na brzuchu tylko....to on ci predzej zrobi jak ci niedługo zasunie w przepone albow pecherz:)

Gość mmmmmmmmm
następna reproduktorka. Spadaj, nawet tematu nie potrafisz sformułować, nigdy bym tu nie weszła, gdybym wiedziała o co chodzi. " czy mogę mu zrobić krzywdę???" nieżle.

przede wszystkim gratuluję :) wiesz ... nigdy nie czułam tego co ty .. chociaż intesywnie pracuję w tym kierunku ;) ale tak na \"chłopski rozum\" jeżeli będziesz spała na plecach czy na boku to niema nawet podstaw żeby się czegokolwiek obawiać ... a spanie na brzuszku??? no cóż ... wydaje mi się że jak brzusio pokaźne to nawet jakby bardzo się chciało to ten manewr nie wyjdzie ;) buziak dla ciebie i maleństwa PS też mam takie schizy czasami, tak to jest jak człowiek bardzi się stara i próbuje wszystko robić na bardzo wysokim poziomie ...

Gość bo ja nie wiem
noe dzieki:-) mmmmmmmmm sama spadaj nikt ci nie kazal czytac:-)

Gość bo ja nie wiem
k*** czego nie czulas ?

nie udało mi się zajść w ciąże do tej pory - może teraz ... niewiem, ale jestem dobrej myśli

Gość bo ja nie wiem
mi tez to nie przyszlo latwo staralismy sie dziewiec miesiecy W koncu sie udalo moze dlatego jestem taka przewrazliwiona Powiem ci szczerze ze udalo sie nam dopiero jak odpuscilismy troche i postanowilismy odpoczac od staran

Gość bo ja nie wiem
jestem ciekawa czy dlugo sie staracie??

a ja jestem pewna ze wejdzie tu jeszce conajmniej jedna osoba która cie zjedzie za to pytanie :)taki urok tego forum ze tu trzeba wejsc z pytaniem conajmniej jak po studiach a ja wole sie usmiechnac i odpowiedziec z zartem przecie kto wie co tamw głowie ciezarnej siedzi:)

Gość bo ja nie wiem
ja tez uciekam Z calego serca zycze powodzenia i owocnych staran trzymaj sie pa pa

Gość bo ja nie wiem
nie pierwszy raz na mnie najada:-) zycze dobranoc:-)

Gość bo ja nie wiem
dzieki pa pa :-)

1,5 roku staramy się .... ale .... czuje, że teraz jest dobrze :) wszystkie wyniki oraz pozostałe znaki na ziemi i niebie ;) wskazują, że ... być może będę mogła ... spełnić nasze marzenia

Gość bo ja nie wiem
W TAKIM RAZIE ZYCZE DUUUUUUZO POWODZENIA I MOCNO TRZYMAM ZA WAS KCIUKI