Gość ddrdhgdhnggd Napisano Październik 17, 2006 moze ktos sie podzieli odczuciami? jestescie w zwiazku, partner mowi ze kocha, ale robi rzeczy, ktore swiadcza o tym, ze nie wiaze z wami przyszlosc, bardzo kochacie i co dalej? tkwicie w takim `zwiazku`? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano Październik 29, 2024 Tkwimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 517 Napisano Październik 29, 2024 Tytuł jest mylący, związek na chwilę. Myślałam, że to coś w stylu: Wyszłam za mąż zaraz wracam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 9 Napisano 7 godzin temu Ja jako osoba nigdy niebędąca w żadnym związku uważam, że lepszy związek krótki (do 2 lat) niż żaden. Ja myślałem, że to o taką sytuację chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Retro setup wszechświata 2 Napisano 7 godzin temu Lepiej coś przeżyć, mi by wystarczyło dekada 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 3 Napisano 7 godzin temu nie bo tortury psychiczne utrudniaja funkcjonowanie inna fizjologia nie dogadam sie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awaria 103 Napisano 6 godzin temu Dnia 17.10.2006 o 17:06, Gość ddrdhgdhnggd napisał: moze ktos sie podzieli odczuciami? jestescie w zwiazku, partner mowi ze kocha, ale robi rzeczy, ktore swiadcza o tym, ze nie wiaze z wami przyszlosc, bardzo kochacie i co dalej? tkwicie w takim `zwiazku`? Ludzie czasem sie kochaja, ale sa miedzy nimi roznice, dzieki ktorym nie chce sie wiazac na cala przyszlosc. Ale to nie znaczy, ze nie warto chocby troche pobyc razem, zobaczyc czy moze jednak wywiaze sie z tego cos glebszego, a jak nie to bylo milo i nabiera sie jakiegos doswiadczenia co do ludzkich charakterow, co nam pasuje a co nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach