Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdŻyWkA

Dobra Odżywka dla kręconych wlosów .... Jak o nie dbacie?

Polecane posty

Gość OdŻyWkA

mozecie mi doradzic jakas dobra odzywke na krecone wlosy? moze jakis szampon?

Gość sloneczko....
zielony sunsilk sampon i mleczko dla mnie super ale nie wszystkie krecone wlosy sa takie same moje sa okropne niczym kopa siana nakladam na mleczko po 10 minutach susze wlosy glowa na dol a potem nakladam wosk nablyszczajacy z joanny pOWODZENIA

Gość sloneczko....
MIALO BYC ZE NAKLADAM NA NIE MLECZKO OCZYWISCIE PO UMYCIU:-) ogolnie nie lubie swoich wlosow i dziwi mnie jak ktos mowi ze marzy o takich loczkach Ja marze o wlosach prostych ja drut Dodam jeszcze ze podstawa przy takich wlosach jest by fryzier je dobrze pocieniowal i nadal ladny ksztalt Trzeba jednak przyznac ze rzadko ktoremu sie to udaje

Gość OdŻyWkA
dzieki ... akurak sansilk zielony uzywam ale nie do konca jestem zadowolona z efektow ..... ale dzieki .. moze ktos jeszcze?

ja tez mam krecone wlosy a bardzo chcialabym miec proste i dlugie hmmm ale to tylko marzenia,niestety tego zmienic sie nie da.Ja tez uzywalam tej odzywki Sunsilk,moze cos tam mi pomagalo.Podobno krem podkreslajacy z firmy Matrix jest dobry do naszych wloskow,kosztuje on 30 zl.chyba

Do wiatnamka mama mam do ciebie jedno pytanie czy czeszesz wlosy na sucho?KIedys tak robilam no i zamiast lokow mialam siano na glowie nic wiecej.Takie wlosy powinno sie czesac tylko na mokro,a jak juz wyschna nalozyc jakas pianke,czy zel aby te loczki sie ladnie ukladaly.No i oczywiscie szampon lub odzywka do kreconych wlosow.Ja robie tak jak napisalam no i calkiem inne te wlosy sa niz mialam w dziecinstwie,jak pomysle ze tak strasznie wygladalam :-/

Gość OdŻyWkA
moje wlosy to takie troche siano zaraz po umyciu najladniejsze sa na drugi dzien ... pianke kiedys uzywalam ale wypadaly mi po niej wlosy ...

Gość najlepsza jest seria Nivea D

Gość madziara_com
a ja uzywam gumy z joanny i pianki z nivea . a jak nie mam tego pod reka to byle czego nawet wody (po niej lepiej sie ukladaja i kreca) :)